Twee studenten in top vijf Vlaams Belang
Tom Van Grieken met 20-jarige Lieselotte Decroix naar kiezer

Tom Van Grieken zet twee studenten hoog op zijn lokale Vlaams Belang-lijst in Schoten. Hij lanceerde zopas ook een oproep voor een boerkiniverbod in Sportoase Elshout.

Tom Van Grieken (31) heeft zijn 31 kandidaten voor oktober zo goed als klaar. We stappen naar de kiezer met een sterke lijst. Die biedt een gezonde mix tussen verjonging en continuïteit", stelt de nationale voorzitter van Vlaams Belang, die zelf lijsttrekker is.

Op plaats twee staat Lieselotte Decroix (20). Zij is een studente psychologie aan de UGent. "De continuïteit met de vorige legislatuur wordt gegarandeerd op plaats drie met onze afdelingsvoorzitter en fractieleider Piet Bouciqué (61), op wie de afdeling al jaren kan bouwen." aldus Van Grieken.

Op plaats vier en vijf staan Niels Broeckx (28), voorzitter van VBJ-Schoten en student rechten aan de VUB, en OCMW-raadslid Patrick Molle (58). Lijstduwer wordt het meest ervaren gemeenteraadslid Jacky Van den Broek (79).

De partij lanceerde zopas op haar facebookpagina nog een opvallende en druk becommentarieerde poll over het al dan niet toelaten van boerkini's in het lokale zwembad Sportoase Elshout. Dat is momenteel verboden en Vlaams Belang wil dat dit vooral zo blijft.

Bron : GVA door jaa

07 september 2018Copyright © 2004-2017 Vlaams Belang Schoten - Alle Rechten Voorbehouden
Webbeheerder : Karel Blockx