Mahammed verkracht vrouw :
Een 34-jarige Somaliër genaamd Mahammed volgde een vrouw in Stockholm van Stureplan naar Humlegården – waar hij haar aanviel en verkrachtte. Nu is de voorheen meervoudig gevonniste Somaliër veroordeeld tot een gevangenisstraf – maar ontloopt zoals gewoonlijk deportatie.

Man bewusteloos geslagen na ruzie over vuurwerk :
Een 49-jarige man uit Haalderen is tijdens de nieuwjaarsnacht voor de ogen van zijn vrouw en kinderen zwaar mishandeld. Drie “jongemannen” sloegen hem in Bemmel zo hard op zijn hoofd, dat hij bewusteloos raakte.

Turkse veroveraars schieten Duits meisje (12) neer :
Een 12-jarig meisje raakte zwaar gewond in het Salzgitter-district Thiede, toen verschillende mannen willekeurig in de nacht van oud- en nieuw met vuurwapens vuurden. Het kind werd geraakt in het bovenlichaam en onderging een spoedoperatie in een ziekenhuis in Wolfenbüttel.

Drie lichttintiërs gooien vuurwerk naar gezin :
Een 49-jarige man uit het Gelderse Haalderen heeft op nieuwjaarsnacht harde klappen tegen zijn hoofd gekregen van jongeren die zijn twee kinderen en vrouw met vuurwerk bekogelden.

Afghaan (15, salafist net als Aboutaleb) steekt Duits meisje dood :
Een jonge Afghaanse jongen heeft een Duits meisje doodgestoken in een Duitse apotheek. Het eveneens 15-jarige meisje overleed in het ziekenhuis aan haar verwondingen.