Naffers steken slapende dakloze in brand :
Twee Arabisch-Noord-Afrikaanse mannen poseerden voor een foto met een slapende dakloze op het centraal station van München. Dan steken ze zijn plastic tas in brand en vluchten. Alleen de tussenkomst van andere passagiers voorkomt erger.

Syriër verkracht pony op kinderboerderij :
Een 23-jarige Syriër heeft op de kinderboerderij in het Görlitzer Park in Berlijn een pony verkracht. Het “incident” heeft vorige week vrijdag op klaarlichte dag om 15.00 uur plaatsgevonden.

Islamaanslag 3025 – carjihad in Toulouse :
Bij een jihadaanslag met een voertuig in het Franse Blagnac, vlakbij Toulouse, zijn drie gewonden gevallen, allen van Chinese afkomst. Een 28-jarige man is gearresteerd. Hij zou een psychische islamitische stoornis hebben.

Aanrandingen door Noord-Afrikanen met Halloween in Düsseldorf :
Tijdens de Halloween-nacht werden diverse vrouwen aangerand in de binnenstad van Düsseldorf door mannen ‘met een Noord-Afrikaanse uiterlijk’. In vier gevallen werd de aanrander opgepakt.

15-jarig meisje van driehoog naar beneden gegooid door kudde moslims :
Het is eenvoudig te omschrijven moslims zijn en blijven moslims en zullen zich altijd vast blijven houden aan de regels hen opgelegd door de geschriften van hun achterlijke met haat doordrenkte ideologie. Hier kwam een vijftienjarig meisje ook achter enkel en alleen omdat ze christelijk is en op de verkeerde plaats was.