Libische migrant (30) verkracht 10-jarig meisje :
Vorige week werd een 10-jarig meisje in de Zweedse stad Malmö verkracht door een 30-jarige Libiër. De Libische migrant was gekend bij de Zweedse politie voor eerdere zedenfeiten.

Vluchteling verkracht 12-jarige :
In Frankrijk is een 29-jarige vluchteling schuldig bevonden voor de verkrachting van een 12-jarig meisje. Het slachtoffer is de dochter van het pleeggezin waarin de vluchteling geplaatst werd. Volgens de man zou alles met wederzijdse toestemming gebeurd zijn, maar daar ging de rechter niet in mee.

Italiaanse Desiree (16) dood teruggevonden na groepsverkrachting :
Twee Senegalezen (26 en 43) en een Nigeriaan (40) zijn opgepakt wegens hun betrokkenheid bij de dood en verkrachting van Desiree Mariottini, een zestienjarig meisje dat vorige week dood werd aangetroffen in een gebouw in het stadsdeel San Lorenzo in Rome. Haar lichaam vertoonde sporen van seksueel misbruik. In haar bloed werden sporen van drugs teruggevonden.

Allochtonen vallen hond aan en steken baasje neer :
In Duitsland is dinsdag een man slachtoffer geworden van extreem en zinloos geweld toen hij een wandeling wilde maken met zijn hond. Zonder enige aanleiding stampte een voorbijganger de hond, waarna de situatie volledig escaleerde. Het baasje van de hond kreeg verschillende messteken. De daders zijn van buitenlandse origine.

Gijzeldrama in Keulen :
Een Arabische migrant heeft een 14-jarig meisje gegijzeld in een apotheek in het centraal station van Keulen. De dader had de jonge vrouw ongeveer twee uur in zijn macht. Aan het eind goot hij benzine over het meisje en stak haar vervolgens aan. Hierna liet hij de 14-jarige rennen voor haar leven.