Asielzoekers vallen vrouwen lastig :
Enkele asielzoekers hebben vrouwelijke bezoekers lastig gevallen op een kermis in Oisterwijk, een gemeente in het Nederlandse Noord-Brabant. Nadat zij hierop werden aangesproken door omstaanders zijn er vechtpartijen uitgebroken.

Vrouwen aangerand door asielzoekers, rellen, massale inzet polizei :
In het Duitse Schorndorf is een gezellig volksfeest het afgelopen weekend uitgelopen op rellen en chaos. Zeker vier vrouwen maakten melding van aanrandingen. Een 17-jarig meisje werd door drie ‘asielzoekers’ vastgehouden en betast, later maakte een vrouw melding van aanranding door een Irakees.

Brutale aanval van Somalische op inwoonster van Wenen :
Ingrid T. (54) ligt na een brutale aanval in het ziekenhuis. Motief: haar beide honden! “De dieren zijn onrein”, aldus de motivering van de aanvalster, een Somalische asielgerechtigde.

Moordenaar van Duitse toeristen is ISIS-fan :
Na het bloedbad op twee Duitse toeristen in de Egyptische badplaats Hurghada is aangenomen dat de geestelijke ziekte van de 28-jarige dader Kafr al-Scheich gewoon islam heet.

Vrouw ligt te zonnen op Klein Strand en wordt verkracht :
In Jabbeke is gisteren een 31-jarige vrouw het slachtoffer geworden van aanranding en verkrachting. Een 24-jarige Litouwse verdachte werd ter plaatse ingerekend.