Allochtonen vallen hond aan en steken baasje neer :
In Duitsland is dinsdag een man slachtoffer geworden van extreem en zinloos geweld toen hij een wandeling wilde maken met zijn hond. Zonder enige aanleiding stampte een voorbijganger de hond, waarna de situatie volledig escaleerde. Het baasje van de hond kreeg verschillende messteken. De daders zijn van buitenlandse origine.

Gijzeldrama in Keulen :
Een Arabische migrant heeft een 14-jarig meisje gegijzeld in een apotheek in het centraal station van Keulen. De dader had de jonge vrouw ongeveer twee uur in zijn macht. Aan het eind goot hij benzine over het meisje en stak haar vervolgens aan. Hierna liet hij de 14-jarige rennen voor haar leven.

Onderzoeksjournaliste op brute wijze verkracht en vermoord in Bulgarije :
De Bulgaarse journaliste Victoria Marinova onderzocht vermeende fraude met EU-bijdragen toen zij verkracht en vermoord werd.

Man rijdt in op voetgangers in Nīmes :
Een autobestuurder heeft donderdagnacht opzettelijk ingereden op enkele voorbijgangers in het zuiden van Frankrijk. Het incident vond plaats in Nīmes. Twee mensen raakten gewond. De bestuurder is aangeklaagd voor poging tot moord. De man zou volgens verschillende getuigen “Allahoe akbar!” geroepen hebben, maar de autoriteiten gaan toch niet uit van een terreurmotief.

Migranten slaan ouderen het ziekenhuis in :
Vandaag uit Cottbus. Twee broers, 65 en 69 jaar oud, zijn zonder aanleiding op straat in elkaar geslagen door een groep migranten en liggen nu in het ziekenhuis. De daders zijn voortvluchtig.