Afrikaan snijdt baby hoofd af :
Hoe een zwarte Afrikaanse vluchteling met een mes in het midden van het Hamburger treinstation het hoofd van een baby afsnijdt, de Duitse moeder neersteekt, maar de politici en de pers deze wrede gebeurtenis gewoon niet willen melden.

Man steekt ex en kind dood op perron Hamburg :
Een 33-jarige man uit het Afrikaanse Niger heeft in een metrostation in Hamburg zijn 34-jarige ex-vrouw en hun gezamenlijke kind van een jaar met een mes gestoken. Het kind overleed ter plekke. De vrouw bezweek later in het ziekenhuis.

Voor de derde keer veroordeeld voor verkrachting :
De Nigeriaan David Akinremi, 29, in Gotenborg is opnieuw veroordeeld voor verkrachting. Het is de derde keer sinds 2011 dat hij is veroordeeld voor verkrachting van verschillende vrouwen. Maar met de huidige wetgeving kan men hem niet naar Afrika deporteren omdat hij een Zweeds paspoort heeft gekregen.

Medewerkers kermis Enschede redden vrouw van Afrikaanse verkrachter :
Vijf medewerkers van de Enschedese Paaskermis hebben vorige week een vrouw (28) ontzet en haar Afrikaanse verkrachter (19) verjaagd. Kermisvolk, dat de eigen negatieve reputatie kent, ontpopt zich als reddende engel.

Jonge vrouw zweeft tussen leven en dood na mesaanval :
Een 24-jarige vrouw in Duitsland vecht voor haar leven op de intensive care afdeling van het ziekenhuis nadat ze in het weekend is neergestoken door een zogenaamde onbegeleide vluchtelingkind van 13 en 14 jaar oud uit Syri.