Zoutzuur aanval op vier vrouwelijke toeristen door jihadlima :
Vier Amerikaanse toeristen zijn het slachtoffer geworden van een zuuraanval bij het Saint-Charles treinstation in Marseille. De vrouwen, rond de 20 en 21 jaar oud, werden door de jihadiste met zoutzuur in hun gezicht gespoten. De haatlima (41) is aangehouden door de politie.

Enkele zwaargewonden na drie moslim aanslagen op straat :
Zoveelste ‘Allahu Akbar’ fanaticus door de politie tegen de grond gewerkt. Twee dagen nadat een moslim een gezin in Toulouse aanviel, zijn twee vrouwen op straat in Chalon-sur-Saone door een geheel in het zwart geklede moslim met een hamer aangevallen, waardoor ze ernstig gewond raakten.

Explosie in metrostation terreurdaad :
In het Londense metrostation Parsons Green zijn minstens 22 gewonden gevallen als gevolg van een explosie. Voorlopig is het metrostation gesloten. Inmiddels gaat de politie uit van een terreurdaad. Er zijn gelukkig geen doden geteld.

Allahu Hakbar – moslim probeert twee françaises dood te slaan :
Een man heeft twee vrouwen aangevallen met een hamer, berichten Franse media. De twee vrouwen werden aangevallen op straat in Chalon-sur-Saone – de mohammedaan probeerde van een van de vrouwen haar hoofd in te slaan.

Christen door twee moslims aangevallen :
Een Afghaan in Berlijn is overgegaan tot het christendom en draagt een ketting met een kruisje. Dat werd hem noodlottig. In Berlin-Neukölln werd hij door twee islamitische mannen aangevallen en verwond.