Twee “Zuidelijken” verkrachten 28-jarige vrouw :
Een jonge vrouw werd verkracht in haar eigen appartement door twee mannen. De 28-jarige werd op vroege zondagochtend door twee daders in haar appartement lastig gevallen en tot seksuele handelingen gedwongen.

Duits zestienjarig meisje vermoord en halfnaakt gedumpt in struiken :
Een even vreselijke als gruwelijke vondst voor een basisschool in de buurt van Hannover waar wandelaars afgelopen zondag het lichaam vonden van een half ontklede vrouw met verwondingen aan het hoofd. Dominicaanse dader opgepakt. Volgens de politie is het slachtoffer met grote waarschijnlijk een 16-jarig meisje.

Onvoorstelbaar agressief geweld in Ottrau :
Een 25-jarige zogenaamde “asielzoeker uit Oost-Afrika” verkrachtte donderdag in Ottrau/Hesse op brute wijze een 39-jarige vrouw, die een zwart Merkelbeest mee had genomen dat stond te liften. Dat is de dank – van de miljoenen die Duitsland komen verrijken.

Moslima verwondt twee mensen met stanleymes :
Franse media berichten dat een vrouw die “Allahu akbar” schreeuwde 2 mensen heeft verwond met een stanleymes in een supermarkt in Zuid-Frankrijk.

Vrouw (24) op fiets bruut overvallen :
Een fietsende 24-jarige vrouw is in de nacht van vrijdag op zaterdag in alle vroegte bruut overvallen in Nieuwerkerk aan den IJssel. De daders zijn twee jongens met een getint uiterlijk en spraken met een buitenlands accent, ze hebben haar mishandeld en van haar tas beroofd.