Afhaanse vluchtelinghufter steekt 18-jarige Noor dood :
In Arnsberg in het Duitse Sauerland zou afgelopen zondag een kennelijk 17-jarige Afghaan een 18-jarige Duitse vrouw bedreigd en daarna verkracht hebben. Bij de Afghaan gaat het om een “asielzoeker”, die nu in voorarrest zit.

15-jarige verdedigt vriendin met alarmpistool tegen immigranten :
Twee immigranten hebben zondagnacht een 16-jarig meisje seksueel aangevallen. Haar vriend (15) greep in, werd in elkaar geslagen en schoot met een alarmpistool in de lucht. Nu stelt de politie een onderzoek tegen haar in.

Eritreeër steekt meermaals op 11-jarig jongetje in :
Woensdag viel een 25-jarige Eritreeër met een mes een kind. De elf-jarige jongen werd opgenomen in het ziekenhuis met diepe snij- en steekwonden aan zijn bovenlichaam, hals en been. Dankzij een noodoperatie loopt het kind uit Vilshofen (district Passau) geen levensgevaar meer.

Brutale verkrachting door “donker getinte man” :
De Nederlandse politie is op zoek naar man met met een “donker getint” uiterlijk die gisterenochtend een jonge studente verkrachtte in Rotterdam. Het slachtoffer werd bij haar woning gewurgd met een fietsketting en brutaal verkracht. Ze moest met ernstige verwondingen worden afgevoerd naar het ziekenhuis en ligt op intensive care.

Drie allochtone mannen opgepakt voor zuuraanval op peuter :
Drie allochtone jongemannen (22, 25 en 26) zijn opgepakt in het VK. Ze worden verdacht voor de zuuraanval van afgelopen weekend op een 3-jarige peuter in Worcester. Zaterdagnamiddag werd het jongetje in kwestie naar het ziekenhuis gebracht met ernstige brandwonden in het gezicht en op de arm na een aanval in een Home Bargains-winkel.