Aanslag Luik, 3 doden
Dader riep volgens agenten ‘Allahu Akbar’

‘Zeker weer een verwarde man
Altijd weer dezelfde met hun strijdkreet, hè?
Een verwarde regering is hiervoor verantwoordelijk!


Op moment van schrijven zwijgen vele media over het feit dat de man die vanochtend in Luik twee agenten en een voorbijganger doodschoot, volgens agenten ‘Allahu Akbar’ riep, en de Belgische overheid de zoveelste islamitische moordpartij dan ook als een aanslag behandelt.

De moslim zou bij een routinecontrole het vuurwapen van een agent hebben afgepakt, en daar het vuur mee hebben geopend. Daar vermoordde hij twee agenten en de passagier van een voorbijrijdende auto mee, voordat hij zelf door andere agenten werd doodgeschoten.

De Waalse premier Michel en andere politici ‘betuigen hun medeleven’, maar het Belgische volk trapt daar na de zoveelste moslimaanslag niet meer in, getuige de reacties onder het verslag op HLN:

  • Belgen! Waar is onze trots! Genoeg is genoeg!

  • Waar (en wanneer) gaat dit eindigen!

  • Hopelijk wordt er niet weer gezeverd omdat de politie heeft geschoten

  • Als het zo verder blijft komt er in iedere gemeente een politie kerkhof gesponsord door de regering

  • Vreselijk situatie weer! En links die lui maar steunen en alles geven wat ze willen

  • Natuurlijk weer een verwarde man, en natuurlijk weer niets met de islam te maken!

  • Toch altijd dezelfde hè, met hun strijdkreet!

  • Hoe zou dit nu weer komen. Enkel en alleen door het lakse beleid van onze politici die criminaliteit tolereren, de jacht op geldgewin door advocaten en de zogezegde hulporganisaties die criminelen steunen met geld van de belastingbetaler, zodat ze toch kunnen blijven

  • Weer een verwarde man uit Verwardiestan?

  • Een verwarde regering is hiervoor verantwoordelijk!
Wat voor België geldt, geldt ook de EU. De regeringen zijn echter bepaald niet ‘verward’, maar hebben opzettelijk en weloverwogen met massa immigratie en islam de aanval geopend op hun eigen autochtone onderdanen. Het is enkel nog de vraag welk volk als eerste echt in opstand komt tegen de globalistische Europa-hatende elite? Gezien de signalen zouden dat best wel eens de Italianen kunnen zijn.

Voorlopig is het op naar de volgende steekpartij, hakpartij, schietpartij, omverrijdpartij namens deze vreedzame religieuze ideologie (gevolgd door de uitspraken van ‘afschuw’ en ‘medeleven’, zonder dat het beleid ook maar een millimeter wordt aangepast), om over de dagelijkse geweldplegingen, aanrandingen en verkrachtingen maar niet te spreken.

Bron : http://xandernieuws.punt.nl door Xander

29 mei 2018Copyright © 2004-2018 Vlaams Belang Schoten - Alle Rechten Voorbehouden
Webbeheerder : Karel Blockx