Barbara Pas onthult
OCMW-attractie voor moslims kost nu al 400 miljoen euro per jaar

In BelgiŽ zijn er zoals bekend drie grote moslimattracties die vreemdelingen van heinde en verre naar dit koude en natte landje lokken: de onbeperkte werkloosheidsuitkering in de tijd, het waanzinnig misbruikte systeem van Ďarbeidsongeschiktheidí, en tenslotte het systeem van het ĎOCMWí dat een zogenaamd Ďleeflooní uitbetaalt aan al wie elders uit de boot valt.

Ontstaan als goedbedoelde systemen om arme of zieke Vlamingen bij te staan zijn ze intussen bekend over de hele wereld als een ĎWin for Lifeí voor elke Fatima met hoofddoek of Mohammed met pijntje.

Kamerlid Barbara Pas van Vlaams Belang vroeg zopas de cijfers op van de OCMW-attractie voor 2016.

Het resultaat is, zoals elk jaar, hallucinant: alle belastingbetalers van BelgiŽ samen gaven in 2016 maar liefst 810 miljoen euro uit aan OCMW geld voor liefst 192.000 mensen.

Ter vergelijking: een fonkelnieuw hypermodern ziekenhuis met 500 bedden wordt gebouwd voor 280 miljoen euroÖ

De eerste die aan de kassa passeren zijn de niet-Europese vreemdelingen, allochtonen dus die niet over de Belgische nationaliteit beschikken.

Zij ontvangen 247 miljoen euro, dat is 22% van het totaal.

Zij worden op de voet gevolgd door de vreemdelingen die de nationaliteit hebben van een EU- lidstaat: denk hier bv. aan het legioen Roma-zigeuners uit Bulgarije en RoemeniŽ.

Wij zijn allemaal blijkbaar zo blij met hun aanwezigheid dat we hen een cheque uitschrijven van 65 miljoen euro, dat is 8% van het totaal.

Blijft dan nog een bedrag van 500 miljoen euro, dat in 2016 in het rond gestrooid werd aan OCMW-steun voor zogenaamde ĎBelgení.

In werkelijkheid gaat het hier in elke centrumstad van Vlaanderen voor minstens 40% om allochtonen, vaak moslim, die echter over een Belgische identiteitskaart beschikken.

In een stad als Antwerpen is dat al ruim meer dan 50%, in hellhole Brussel natuurlijk nog veel meer.

Het eindresultaat is dat een meerderheid van de OCMW-trekkers in BelgiŽ allochtoon is, vaak moslim, en dat wij samen elk jaar tussen de 400 en 500 miljoen euro ophoesten om de Nederlandsonkundige hoofddoekdragende moslimaís een hele dag door het straatbeeld te mogen zien lummelen. Knettergek? Welkom in Belgistan.

Overigens durft geen enkele partij, ook die van Barbara Pas niet, het aan om na te denken over de oplossingen die nodig zijn:

  • Dop beperken in de tijd;
  • totale hercontrole van alle arbeidsongeschikten en bestraffing van alle dokters die meewerken aan bedrog;
  • afschaffing van het OCMW en vervanging door een nationaal Vlaams leefloon, gekoppeld aan taalkennis, werkbereidheid en verplicht afkicken van alcohol, drugs of gokverslaving waar nodig.
Sommigen roepen reflexmatig dat dat Ďasociaalí zou zijn; in werkelijkheid is het een misdaad, mensen staatsgeld te geven zonder dat ze verplicht worden een nuttige bijdrage in de samenleving te leveren.

Men ontneemt eigen volksgenoten de kans op respect, zelfrespect en zelfontplooiing, en men creŽert een systeem dat ongewenste moslims aanzuigt van over de ganse wereld.

De werkende volksgenoten tenslotte moeten zich te pletter werken om heel die grap via belastingen te betalen Ė met alle burnouts en depressies van dien.

DAT is pas asociaal.

door HANS DE GROOT

26 augustus 2017Copyright © 2004-2017 Vlaams Belang Schoten - Alle Rechten Voorbehouden
Webbeheerder : Karel Blockx