6 Tunesiërs verkrachten en prostitueren Belgische 2 maanden lang
Zes Tunesische mannen (50-23) worden in Italië aangeklaagd wegens de ontvoering, vasthouding, verkrachting en prostituering van een Belgische vrouw (32). De vrouw verbleef in de badplaats Sanremo en benaderde de mannen op zoek naar drugs. Maar dat liep slecht af.

“Zes Tunesiërs worden ervan beschuldigd dat ze de vrouw ontvoerden”, zo luidt het in een Italiaanse krant verbonden aan La Stampa en Het Laatste Nieuws. “Ze bonden haar met touwen vast aan een bed en verkrachtten haar twee maanden lang.”

Sanremo: Groepsverkrachting bleek niet genoeg, prostitutie zou volgen

De feiten dateren van januari-februari 2017. Een reconstructie van die feiten duidt erop dat de vrouw zelf de mannen benaderde, om drugs te kopen. Maar de Noord-Afrikaanse mannen (een van 50, twee van 32 en de andere drie 38, 30 en 23 jaren oud) omsingelden de Belgische dertigster en ontvoerden haar.

In het huis van een van de daders werd de vrouw vastgebonden. Het zou daar zijn dat de nachtmerrie van twee maanden begon. De mannen zouden haar om beurten verkrachten en houden als seksslaaf. Bovendien zouden ze om een ‘centje bij te verdienen’ de vrouw ook nog eens prostitueren. Om te verzekeren dat ze niet zou ontsnappen, werd het slachtoffer doorlopend bewaakt.

Pas eind februari zou de vrouw ontsnappen of werd ze vrijgelaten – dat blijft onduidelijk – en zou ze naar de politie stappen. Volgende week, op 25 januari, zal de vrouw tijdens een speciale hoorzitting voorafgaand aan het proces getuigen over haar misbruik. Het zestal Tunesiërs blijft aangehouden. Zij staan terecht voor ontvoering, groepsverkrachting, uitbuiting en prostitutie.

Bron : sceptr.net door Jonas Naeyaert

20 januari 2019

Ander nieuws


Copyright © 2004-2019 Vlaams Belang Schoten - Alle Rechten Voorbehouden
Webbeheerder : Karel Blockx