Spaanse studenten uit hun huizen gezet...
...om plaats te maken voor de verkrachters van de Aquarius

Honderden jihadisten kwamen aan met de Aquarius, aangemeerd gisterenmiddag in Alicante, waar hun kinderen, tussen 12 en 17 jaar oud onder de voogdij van maatschappelijk werkers zullen worden geplaatst.

Verschillende studenten uit de lokale studenten huisvesting worden nu gedwongen om hun accommodatie te verlaten, ondanks het feit dat ze hun huur hebben betaald, zodat de migranten, die aankomen uit Libië, kunnen worden gehuisvest, volgens het online dagblad Actualidad Valdepeñas.

Een jonge student Duits in Alicante met de naam Rubén, die van plan is in Duitsland te gaan wonen en werken, betaalde € 750 per maand voor zijn kamer en moest nu samen met de andere studenten die daar gehuisvest waren vertrekken.

Zijn moeder heeft verklaard dat haar zoon de residentie heeft moeten verlaten om plaats te maken voor de Aquarius-migranten: “Ze hebben ons verteld dat ze er niet kunnen zijn omdat ze met veel ziekten te maken krijgen, dus dit is een gezondheidskwestie”.

“Het is alsof we het ene probleem oplossen door het andere te veroorzaken, en dit is een groot probleem, want op dit moment is er nergens in Alicante voor mijn zoon plaats en om door te gaan met zijn studie. We gaan erheen om te kijken of we iets kunnen vinden, maar het zal erg moeilijk zijn omdat alles al geboekt is voor de zomermaanden,” legt ze uit.

Rubén’s moeder gelooft niet dat het te wijten kan zijn aan een “gezondheidsprobleem” anders zouden de lokale autoriteiten zeker geen honderden zieke migranten huisvesten in het centrum van een drukke toeristische stad als Alicante.

De autoriteiten kondigden op zaterdag 16 juni aan dat Rubén en zijn collega’s slechts 24 uur de tijd hadden om hun bezittingen op te halen en de residentie te verlaten.

Bron : fenixx.org door Fubar

19 juni 2018Copyright © 2004-2018 Vlaams Belang Schoten - Alle Rechten Voorbehouden
Webbeheerder : Karel Blockx