Het is walgelijk dat Europa
een dominante blanke christelijke cultuur heeft
de EU zal alles op alles zetten om die te vernietigen


De corrupte zelfverrijker twitterde vandaag: “This notion of a “dominant culture” is abhorrent. Quite rightly, the EU’s motto is “united in diversity.” What we need is tolerance, respect for each other’s culture, religious freedom and the #RuleofLaw.”

Die dominante blanke Europese cultuur moet vernietigd worden, want is niet de beste beschaving ter wereld volgens deze lakei van de globalisten. Het EU motto ‘eenheid in diversiteit’ is een vals motto. Nergens op de wereld zien we eenheid in diversiteit. Overal waar we diversiteit zien, zien we verdeeldheid, segregatie en tegenstellingen. In elke West-Europese stad huist tegenwoordig een tweede stad, een parallelle mohammedaanse enclave.

Maar niet alleen mohammedanen zonderen zich af, ook de Afrikanen hebben zich in Nederland gesegregeerd in de Bijlmer. Rassen, culturen en religies mengen niet.

In Zuid-Afrika zien we wat voor tolerantie en respect blanken kunnen verwachten van zwarten. In mohammedaanse landen zien we wat religieuze vrijheid waard is onder het mohammedanisme.

Verhofstadt’s sprookje zou een mooie zijn, als alle mensen gelijk waren en niet de halve wereld een grondige tyfushekel aan blanken zou hebben, maar de werkelijkheid is anders.

Japan kent geen diversiteit en doet het prima, hetzelfde geldt voor China. Israël wilde hun ‘diversiteit’ gisteren zelfs doorsturen naar Europa toen Afrika hun eigen negers niet terug wilde nemen.

En die EU stond er bijna bij te huilen dat de deal om de blankenhaters hier naar toe te transporteren werd afgeblazen, omdat rechts Israël het niet pikte dat er dan nog 20.000 Afrikanen in Israël achter zouden blijven..

De EU eist nooit diversiteit van China, Japan, Israël, of Afrika, de EU spreekt zich niet eens uit over de genocide die zwarten begaan op blanken in Zuid-Afrika.

Nee, de EU wil dezelfde situatie hier creëren. De EU is een anti-blanke, anti-christelijke moordmachine.

Verhofstadt en Timmermans en hun medeplichtigen zijn moordenaars, massamoordenaars.

Bron : fenixx.org

04 april 2018Copyright © 2004-2018 Vlaams Belang Schoten - Alle Rechten Voorbehouden
Webbeheerder : Karel Blockx