Verkrachtingen door migranten teisteren ItaliŽ
Ongeveer 40% van de verkrachtingszaken in ItaliŽ wordt gepleegd door een migrant. Een sterke oververtegenwoordiging aangezien migranten er zoín 8% van de populatie uitmaken. De Italianen staan steeds kritischer tegenover migratie, met een sterke groei aan populariteit van rechtse partijen tot gevolg.

Sinds de explosie van de vluchtelingencrisis in 2015 dragen ItaliŽ en Griekenland de grootste last van de migratiestroom vanuit het Midden-Oosten en Noord-Afrika. In nog geen 4 jaar tijd kwamen meer dan 600.000 migranten, voornamelijk Afrikanen, ItaliŽ binnen. De grote schokgolf aan criminaliteit dat dat met zich meegebracht heeft en de sterke oververtegenwoordiging van migranten in criminaliteitsstatistieken, hebben ervoor gezorgd dat de Italianen steeds kritischer tegenover migratie staan.

ďToestroom van migranten heeft grote gevolgenĒ

Verkrachtingszaken waarbij ťťn of meer migranten de dader zijn, domineren in ItaliŽ de voorpaginaís van de kranten. Vorige week werd een Italiaans meisje in stukken gesneden terug gevonden. Een Nigeriaanse migrant werd gearresteerd. Twee weken geleden werd een Poolse toeriste slachtoffer van een groepsverkrachting. De daders: Een Congolees, twee minderjarige Marokkanen en een minderjarige Nigeriaan. Een maand geleden probeerde een SomaliŽr een vrouw te verkrachten tijdens haar bevalling.

Bij ongeveer 40% van het totale aantal verkrachtingen in ItaliŽ zou een vluchteling of migrant de dader zijn. Een sterke oververtegenwoordiging bij de inachtname van het feit dat migranten en vluchtelingen zoín 8% van de populatie uitmaken. Vijf jaar geleden vond 26% van de Italianen dat migranten een bedreiging waren voor hun veiligheid. Vorige maand was dat 40%, nu al 46%. Meer en meer Italianen staan kritischer tegenover migratie, waardoor rechtse partijen er sterk aan populariteit winnen.

Volgende maand vinden er parlementsverkiezingen plaats in ItaliŽ. Verwacht wordt dat rechtse partijen er als overwinnaar uit de bus zullen komen. Drie rechtse partijen zullen er samen naar de kiezer trekken en pleiten voor een veel strengere migratiepolitiek. ďDe toestroom van migranten heeft grote gevolgenĒ, klinkt het bij Deborah Bergamini van Forza Italia, zusterpartij van CD&V. ďEr zijn er te veel. Ik zal een groot aantal terug naar huis sturenĒ, klinkt het bij Legia Nord, zusterpartij van Vlaams Belang.

Bron : sceptr.net door Tom Lallemand

11 februari 2018Copyright © 2004-2018 Vlaams Belang Schoten - Alle Rechten Voorbehouden
Webbeheerder : Karel Blockx