De regels voor het door velen ongewenste nieuwe Eurabië
worden geschreven met islamitische hakenkruizen


Omdat bij de eurofiele politici nauwelijks tot geen vaderlandsliefde aanwezig is en ze blijkbaar niets geleerd hebben van de geschiedenis waarin onze voorouders hebben gevochten voor ons land en onze vrijheid, groeit het patriottisme gelukkig gestaag door. Steeds meer mensen sluiten zich aan bij andere bezorgde Vlamingen omdat ze zien dat de toekomst van onze (klein) kinderen er eentje wordt vol met islamitische dwaasheid en een EU-dictatuur die ons nog meer vrijheden afneemt als we niet in verzet komen…

Alles moet worden veranderd om de islamisering te promoten in opdracht van de EU, de geschiedenis wordt herschreven en het nationalisme wordt als iets negatiefs gezien door de eurofiele ondemocratische politici in Den Haag.

Daarom worden motorclubs, hooligans, patriotten, nationalisten, vaderlandslievende mensen, realistisch rechtse verzetsgroepen gelijk afgeschilderd als extreem en gevaarlijk terwijl juist bij deze groepen mensen loyaliteit (niet te vinden bij het grootste deel van “onze” politici), betrouwbaarheid (door ervaring zijn we wijzer geworden…) vertrouwen (ook niet meer te doen bij die eurofiele politici), saamhorigheid (daarvan is geen sprake in Brussel, of in de maatschappij) en respect (in de verschillende Parlementen ook niet te vinden voor de gewone, normale Vlaming…), hoog in het vaandel staan. Gaat er een lampje branden?

En dan wordt u de islam als een vredelievend geheel voorgeschoteld terwijl er daar juist sprake is van jihadstrijders, terreurjongeren, een hoger gehalte aan criminelen, pedofilie, een gebrek aan respect voor de normen, waarden, gebruiken en cultuur van het gastland en geen respect voor vrouwen en anders of- niet islam gelovende… Racisme?

Misschien moeten wij als bevolking het probleem oplossen dat de politici al in 30 jaar niet willen of hebben kunnen doen, door in ieder geval heel wijs te stemmen bij de gemeenteraadsverkiezingen in oktober.

Wij samen als Vlamingen staan sterk, en als we nu met zijn allen, voor 1 doel, voor ”ons Vlaanderen”, ons verenigen en samen strijden voor het behoud van onze Vlaamse identiteit, cultuur en tradities dan hebben onze (klein) kinderen een mooie veilige toekomst in vrijheid en kunnen ze nog volop genieten van de Vlaamse tradities zoals Sinterklaas en Zwarte Piet!

Bron : fenixx.org door Elise Nijmegen, bewerkt door Karel Blockx

29 januari 2018Copyright © 2004-2018 Vlaams Belang Schoten - Alle Rechten Voorbehouden
Webbeheerder : Karel Blockx