Hongaarse kerstboodschap
‘We zullen onze christelijke cultuur beschermen, niet achter betonnen blokken schuilen en toekijken hoe onze vrouwen worden aangerand op oud en nieuw’

Minister-President van Hongarije, Viktor Orbán, is de Oosterse vijand van de Europese elite. Niemand anders in Europa spreekt over de bescherming van 'het christendom,' behalve hij.

Viktor Orbán heeft zijn jaarlijkse kerstboodschap gebruikt om Europeanen op te roepen om hun christelijke cultuur te beschermen, en gezworen dat Hongarije zich met Kerstmis niet “terugtrekt achter betonblokken” en moet toezien hoe zijn vrouwen en dochters “worden aangerand in de oudejaarsnacht menigte” zoals bij zijn multiculturele buren.
  • Christendom is onze cultuur en beschaving. We leven erin. Het gaat er niet om hoeveel mensen naar de kerk gaan of hoeveel er oprecht bidden. Deze cultuur is de realiteit van ons dagelijkse leven. De christelijke cultuur definieert onze dagelijkse moraal, schreef de leider van Fidesz in een artikel in Magyar Idok.
Orbán richtte zich op de vijanden van zijn ‘eigen land eerst’ beleid, die zeggen dat hij niet kan beweren een christen te zijn als hij niet in overeenstemming met het gebod om “je naaste lief te hebben als jezelf” toestaat dat “miljoenen mensen van andere continenten zich vestigen in Europa”.
  • Ze vergeten het tweede deel van het gebod, merkte Orbán op: “Om van onszelf te houden.”

  • Van onszelf houden betekent ook dat we alles moeten doen om te beschermen wat we en wie we zijn. Onszelf liefhebben betekent dat we houden van ons land, onze natie, ons gezin, de Hongaarse cultuur en de Europese beschaving, verklaarde het conservatieve zwaargewicht.

  • De fundamenten van het Europese leven liggen momenteel onder vuur, vervolgde de Hongaarse leider, wijzend op de problemen waarmee landen als Groot-Brittannië, Frankrijk, Zweden en Duitsland mee te maken hebben, die allemaal een beleid van massamigratie en door de staat gesponsorde multiculturaliteit hebben ingevoerd.

  • Ongeacht of we naar de kerk gaan of niet, en als dat wel zo is, waar we ook naartoe gaan, willen we niet het sacrament achter de gordijnen vieren om de gevoeligheid van anderen niet te kwetsen, verklaarde hij.

  • We willen niet dat onze kerstmarkten hernoemd worden, en we willen ons absoluut niet terugtrekken achter betonnen blokken. We willen niet dat onze kerstmenigtes worden omgeven door angst en leed. We willen niet dat onze vrouwen, onze dochters, worden lastiggevallen in de oudejaarsnacht.
Premier Orbán waarschuwde de krachten die opzettelijk het christendom in Europa willen verzwakken, die hij beschreef als een soort cultureel “immuunsysteem” – weliswaar onopgemerkt terwijl het sterk is, maar het hele politieke lichaam zwak achterlaat als het kwetsbaar is.
  • Ze willen ons stoppen met wie we zijn. Ze willen dat we iemand worden die we niet willen zijn. Ze willen dat we ons mengen met mensen uit een totaal andere wereld en dat we ons zelf veranderen om diversiteit probleemloos te maken, zei hij.

  • De vrije naties van Europa, de nationale regeringen gekozen door de vrije burgers, hebben een nieuwe taak: onze christelijke cultuur beschermen.

  • Niet voor anderen, maar voor onszelf; voor onze gezinnen, voor onze natie, voor onze landen, en voor het ‘thuisland van ons vaderland’ – voor de verdediging van Europa.
Bron : react.be door Rommel

27 december 2017Copyright © 2004-2017 Vlaams Belang Schoten - Alle Rechten Voorbehouden
Webbeheerder : Karel Blockx