De vernietiging van EUropa
EU-elite keert zich steeds agressiever tegen de wil van het volk

Ook de Tsjechen hebben getoond dat ze er genoeg van hebben. Nog een volk dat zal uitgescholden worden. Ook de verkiezingen in Tsjechië maakten duidelijk dat de EUropese bevolking steeds onrustiger wordt. Het verzet tegen de toon-aangevende elite in de EU neemt toe. In Tsjechië mocht de immigratie- en EU-kritische partij ANO bijna 30% der stemmen tellen. Ter vergelijking, de socialisten, die ooit de lakens uitdeelden, zonken op 7%.

En daarvoor waren er de verkiezingen in Oostenrijk, de opgang van de AfD in Duitsland en de Brexit. De midden-EUropese lidstaten zoals Polen en Hongarije barricaderen zich al langer tegen de EU-inval.

En dan krijg je de doodgeverfde reactie der EU-potentaten met medewerking van de poco media, die democratische verkiezingen liefst zouden verbieden, in de zin van: “Wie immigranten en de opname van vluchtelingen weigert, weigert tegelijkertijd de liberale democratie.”.

In werkelijkheid loopt de scheidingslijn juist tegenovergesteld: liberale (vrije) democratie (de wil van het volk) betekent immers dat de volkeren vrij beslissen over de in te slagen weg die zij voor hun land willen gaan. De vast in het zadel zittende elites hebben echter het klootjesvolk (onder het motto, wij weten wat goed voor hen is) een multiculturele één wereld voor iedereen voorgeschreven en bevelen het plebs hun orders te volgen.

Als het volk niet gehoorzaamt zijn de elites zwaar aangeslagen, tot in het diepst van hun zwarte ziel beledigd en reageren agressief – ook buiten hun EU-bevoegdheid. Dezelfde woede volgde op de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Dezelfde woede als de Zwitsers via referenda hun wil kenbaar maken.

De Spaanse situatie laat vermoeden waarheen de EU Europa drijft. Daar heeft de stugge houding der nationale regering in Madrid de Catalanen naar de laatste uitweg gevoerd, met als resultaat dat Spanje hoedanook een verdeeld land zal zijn.

Bij de EU-elite is wijd en zijd geen inzicht of leerbereidheid te bespeuren. Voor de Brexit wil de EU de Britten zo hard mogelijk straffen, waardoor de relatie G.B. – EU-lidstaten voor lange tijd beschadigd wordt. De Oost-Europeanen moeten de EU-roede voelen opdat zij in het gareel lopen.

EUropa wordt niet door de zgn. “populisten” gesplitst, maar wel door de EU-goden.

Bron : golfbrekers.be door De Redactie

29 oktober 2017Copyright © 2004-2017 Vlaams Belang Schoten - Alle Rechten Voorbehouden
Webbeheerder : Karel Blockx