Decadentie ten top
Het einde van onze beschaving staat voor de deur, veroorzaakt door decadente idioten die hun financieel genot niet kunnen dragen en daarom kiezen om ‘zielige’ middenstand immigranten een handje te helpen onze beschaving onder de voet te lopen. Onze landen staan op punt van instorten en zo behalen de nazi’s, dit keer onder leiding van oud SS’er George Soros, toch de overwinning op onze beschaving. Niemand legt de meute in het zwart geklede en met helmen gesierde terroristen, die zogenaamd strijden tegen het fascisme, ook maar iets in de weg.

Gestoorde rechters spreken een wijnboer en wellicht kapitalist, die honderden illegalen Frankrijk heeft binnengesmokkeld, vrij van mensensmokkel op basis van de brede begrippen ‘Vrijheid, Gelijkheid en Broederschap’, ongeacht wat hier de gevolgen van worden.

Iedere idioot die zich bezwaard voelt met zijn/haar te rijk zijn, kan dus nu de auto volproppen vanuit Griekenland met zielenpoten om deze, eenmaal op de gewenste bestemming aangekomen, wel of niet voor deze dienst te laten betalen na hen netjes voor de deur van de plaatselijke sociale dienst te hebben afgezet.

Of hier werk voor hen is, dat deert deze goede mensen niet, zij hebben hun christelijke daad verricht. Dat de meesten van deze door hen ‘geredde’ immigranten dan hier in de criminaliteit terechtkomen, waar dan andere burgers weer de dupe van worden, kan deze christenen ook niet schelen. Dat is op het geweten van die persoon zelf en daar hebben zij dus niets mee te maken.

Dat er met hen vele tienduizenden idioten zijn die ook hun christendaad verrichten iedere keer weer als zij van hun teveel bezit hebben genoten en zo een signaal afgeven dat je vooral naar Europa moet gaan als zielige middenstand immigrant, want de echte arme immigranten hebben geen geld om de smokkelaars te betalen, deert deze heilige goeddoeners niet.

Dat kan hen dus nu ook niet meer worden aangerekend, gezien de uitspraak van het hoogste gerechtshof in Frankrijk. Het kan hen ook niet worden aangerekend dat zij met hun goede daden meehelpen de fundamenten te leggen voor de ontmanteling en vernietiging van ook hun eigen maatschappij, omdat ze daar het verstand niet voor bezitten om dit te kunnen inzien.

Simpel toch, dus volle kracht vooruit met die vrachtwagen vol zielige middenstand immigranten, die ook wel eens een eigen Mercedes onder hun kont willen hebben. Stuur na deze uitspraak nog meer schepen de zee op met bordjes ‘gratis veerdienst’ om sneller de ultieme christendaad in het door immigranten op te richten anti christen circus te kunnen plegen. Eindelijk martelaar, eindelijk heilig!

En zo, met dank aan ‘hooggeleerde’ rechters, gaan we richting einde van de wereld, die we met elkaar ooit hebben opgebouwd, of richting burgeroorlog als er voldoende burgers wakker worden en inzien dat decadente idioten de hele wereld in de fik aan het steken zijn omdat zij er een probleem mee hebben stinkend of redelijk rijke decadente idioten te zijn.

Bron : ejbron.wordpress.com door bozeoudeman

08 juli 2018Copyright © 2004-2018 Vlaams Belang Schoten - Alle Rechten Voorbehouden
Webbeheerder : Karel Blockx