Jong ezeltje groepsverkracht in Sint-Niklaas

Op het recreatiedomein De Ster in Sint-Niklaas hebben ze de voorbije jaren wel al één en ander meegemaakt, maar dit slaat allicht alles: in de nacht van zondag op maandag werd daar een jong ezeltje vastgebonden met plakband en blijkbaar groepsverkracht door meerdere mannen. Die zijn wellicht ’s nachts over de omheining gekropen.

In Het Nieuwsblad vertelt de directeur van het domein: ‘Een paar onverlaten is erin geslaagd over of door de omheining rond het domein te kruipen. Zodra ze binnen waren, zochten ze het hok op waar één van onze ezels met haar veulentje verblijft. Ik vermoed dat ze met vier of vijf man waren. Anders zouden ze nooit de moeder in bedwang hebben kunnen houden, toen die zag wat er met haar jong gebeurde.”

Het beest raakte ernstig gewond, maar zou het wel overleven.

Het onderzoek loopt en mafketels zitten er in elk volk en cultuur, maar het verrichten van dergelijke brutale sexuele handelingen met dieren is bij ons gelukkig toch wel uiterst zeldzaam. In onherbergzame gebieden als Afghanistan en Pakistan is het sexueel ‘gebruiken’ van dieren, in het bijzonder ezels, veel ruimer ingeburgerd. Volgens nogal wat waarnemers vloeit dat voort uit het feit dat in deze primitieve macho-islamculturen enerzijds jonge mannen sexueel niet-opgevoed worden tot beheersing, en anderzijds vrouwen tot in het absurde aan het oog onttrokken en opgesloten worden. Dat is een ‘inconvenient thruth’ voor velen, maar daarom niet minder een feit. En laat het nu net uit die gebieden zijn, dat de voorbije jaren massa’s illegalen en asielzoekers ons land zijn binnengestroomd…

Recreatiedomein De Ster ligt in vogelvlucht zowat 1 km verwijderd van het asielcentrum Westakkers. Dagelijks lopen groepjes asielzoekers te voet van Westakkers naar het centrum van Sint-Niklaas; daarbij volgen ze de grote baan die langs de kinderboederij loopt. Ook op het domein zelf zijn ze vaak te vinden: tot voor kort kregen ze gratis toegangstickets die door het N-VA-SP.a-Groen-stadsbestuur van Sint-Niklaas via het OCMW werden uitgedeeld, terwijl de werkende en belastingbetalende Vlaming daarvoor moest betalen. Nu is De Ster een provinciaal domein geworden.

We zijn benieuwd wat het onderzoek gaat opleveren.

Bron : re-act.be door Hans De Groot

06 juni 2018Copyright © 2004-2018 Vlaams Belang Schoten - Alle Rechten Voorbehouden
Webbeheerder : Karel Blockx