Belgenland primus van de OESO-landen
met 53,7% hoogste belastingsdruk voor werkende mensen

DANKE REGERING !

De Vlamen, Brusseleirs en Wallonen mogen zich opnieuw verheugen: la Belgique rijft de eerste prijs binnen aangaande de belastingdruk in 2017. Jeuj! Helaas betalen we niet het minste van alle OESO-landen, maar wel het meeste.

En het is om van achterover te vallen: een gezin met twee kindertjes en waarvan er één ouder werkende is geeft tussen de 38 en 39% van zijn zuur verdiende centjes af aan vadertje staat. Enkel Frankrijk behaalt in deze categorie ietsje meer met 39,4%. Maar alleenstaande kinderloze inwoners van deze Failed State called Belgium betalen niet minder dan 53,7% belastingen. Kaboem!

Maar hey, we gaan er op vooruit, zo blijkt, want dit cijfer is met 0,24 procentpunt gedaald ten overstaan van 2016. Leuk toch? De verandering zet zich door, dat merk je. En onder de PS was het allemaal slechter ook.

Zeiden we iets over stijging van energiekosten, alcoholtaksen, taksen op tabak, suikertaksen, de jaarlijks stijgende kostprijs voor migratie, de indexering van de kosten van het koningshuis, … Ach, niet belangrijk. Details. Faits divers.

MAAR WERKEN ZULT GE GODVERDOMME!!! En best niet te snel rijden en als ge rijdt, niet met een diesel.


Bron : re-act.be door RechtsActueel

26 april 2018Copyright © 2004-2018 Vlaams Belang Schoten - Alle Rechten Voorbehouden
Webbeheerder : Karel Blockx