Zwitserse douane zoekt naar twee Arabieren
mogelijk echte daders aanslag Münster

Raadselachtige’ video uit Münster waarop is te zien hoe agenten een donker uitziende man arresteren – Roemeense TV-zender meldde dat paspoort van een dader, een Koerd, is gevonden.

Zoals we gisteren al suggereerden begint het er inderdaad steeds meer naar uit te zien dat inzake de aanslag in Münster het misleidende ‘Berlijn’ en ‘München’ scenario wordt gevolgd. De door de autoriteiten aangewezen ‘psychisch verwarde’ dader, de 48 jarige Jens H. – als dat al zijn naam is -, die zich heel handig pal na het overhoop rijden van tientallen mensen op een terras door het hoofd schoot, in werkelijkheid eveneens een slachtoffer is, dat door de twee echte daders – die door diverse getuigen waren gezien toen ze uit het bestelbusje sprongen en wegvluchtten - onder bedreiging van een vuurwapen werd gedwongen om mee te werken, en daarna werd geëxecuteerd.

Aanwijzing dat dit zou kunnen kloppen is de melding van mensen dat ze hebben gezien dat de Zwitserse douane zwaar bewapende grenscontroles uitvoert, en daarbij gebruik maakt van een foto met daarop twee bebaarde, Arabisch uitziende mannen.

Tevens is er een ‘raadselachtige’ video uit Münster opgedoken waarop is te zien hoe agenten een man met donker haar – dus geen blonde ‘Jens H. - arresteren. Het is vooralsnog niet duidelijk of deze arrestatie iets met de aanslag van gisteren van doen heeft.

Een Roemeense TV-zender wist gisteren te melden dat de dader een Duitser met een Koerdisch paspoort was, dat in het busje zou zijn gevonden. Toeval of niet, gisteren zou er in Münster een demonstratie van Koerden tegen de Turkse dictator Erdogan plaatsvinden.

We herinneren u er aan dat de dader van de aanslag in een winkelcentrum in München op 22 juli 2016 in de media ‘David S.’ werd genoemd, terwijl later bleek dat het in werkelijkheid om een Iraniër ging met de naam Ali Davoud Sonboly.

Vermoedelijk is het u ook opgevallen dat totdat de Duitse autoriteiten een Duits klinkende naam vrijgaven, veel Nederlandstalige media over een ‘incident’ spraken, en pas daarna overschakelden op het woord ‘aanslag’. Ook dit is onderdeel van de officiële nepnieuws campagne waarmee de Westerse burgers vanwege bepaalde politieke doelstellingen een misleidend en verdraaid beeld van de realiteit wordt voorgespiegeld.

Bron : xandernieuws.punt.nl door Xander

09 april 2018Copyright © 2004-2018 Vlaams Belang Schoten - Alle Rechten Voorbehouden
Webbeheerder : Karel Blockx