Franse held werd ritueel islamitisch geslacht
Pers en politiek liegen tot in het lijkenhuis

De lijkschouwing – voor zover die nog nodig was – op luitenant-kolonel Arnaud Beltrame, die bij de slachtpartij door een moslim in de Super-U van Trèbes om het leven kwam, bracht zaken aan het licht die de leugenpers maar al te graag verzwijgt. Officieel heet het dat de kolonel overleed ten gevolge van ‘des lésions mortelles à l’arme blanche au niveau du cou’, in mensentaal wil dat zeggen dat de man omkwam door dodelijke messteken in de halsstreek. Maar zelfs bij zo’n ernstige feiten wordt het volk belogen en bedrogen. De bevolking mocht (mag) immers niet weten dat de officier zijn keel werd doorgesneden, dit naar aloude islamitische gebruiken. Maar we begrijpen hun bedoelingen wel, een ‘steekje’ in de hals is nog altijd ‘mensvriendelijker’ dan iemand met één horizontale snijbeweging aan de keel, van het leven beroven. Van in het begin wisten we dat er gelogen werd. Maar door afspraken tussen het regime en de pers was het quasi onmogelijk om de juiste toedracht te achterhalen.

Compromitterende tweets brachten echter snel duidelijkheid. De (gerevolteerde) zus van de chirurg die de wacht verzekerde in het ziekenhuis van Carcassonne, waar de kolonel werd binnengebracht, stuurde volgende berichten de wereld in:

“Mijnheer de minister, stop met de bevolking te beliegen met de hulp van de media. Mijn broer is de chirurg die luitenant-kolonel Beltrame in het ziekenhuis van Carcassonne ontving. Hij bevestigde me deze morgen dat zijn keel wel degelijk werd overgesneden”.

Het zou ons nog niet verbazen dat de ‘loslippigheid’ (lees schending van het beroepsgeheim) van de chirurg nog gevolgen gaat krijgen. Het regime tolereert immers geen tegenspraak, zeker niet wanneer de islamcollaboratie wordt aangekaart.

De hypocrieten spreken nu van een held, van iemand die zijn leven gaf voor Frankrijk en de vrijheid. Diezelfde hypocrieten gaan vandaag staan drummen om toch maar een plaatsje aan de kist bemachtigen. Ge zult ze straks zien staan ‘aux Invalides’ in Parijs, waar de man een nationaal eerbetoon zal krijgen.

En intussen is het maar afwachten vooraleer de volgende Europeaan de keel wordt overgesneden. Walgelijk.

Bron : re-act.be door Roeland Van Walleghem

27 maart 2018Copyright © 2004-2018 Vlaams Belang Schoten - Alle Rechten Voorbehouden
Webbeheerder : Karel Blockx