Tom Van Grieken wil Belkacem uit het land
Terrorist Fouad Belkacem wil uit de gevangenis

Fouad Belkacem zit een straf uit in de gevangenis van Hasselt. Hij wil nu halftijds thuis kunnen zijn om voor vrouw en kinderen te zorgen. Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken heeft een andere suggestie voor Belkacem, eentje waar al onze kinderen beter van worden.

Voor wie 4 jaar lang in een grot heeft geleefd: Fouad is een opperhaatbaard die ervoor zorgde dat vele jongeren tieners kapoentjes kansenparels ingenieurs islamitische vreemdelingen uit Vlaanderen met de bidmat onder de arm het vliegtuig richting Turkije namen om vervolgens verder te reizen richting SyriŽ.

Fouad was ťťn van de leidende en meest bezielende Sharia4Belgium-idioten en werd daarom door la justice voor 12 jaar tot muntthee en Turks brood veroordeeld in het penitentiaire hoteletablissement van Hasselt. Daar zit hij op de afdeling van Ďveroordeelde terroristení. Eenderde van zijn straf zit er op en dat betekent: een gesprekje met de strafuitvoeringsrechtbank voor het bekomen van ditjes en datjes.

Belkacem had de afgelopen jaren tussen de vier muren meer dan enkel tijd om verzen uit de koran te prevelen, want mits een kleine fysieke inspanning van zijnentwege zorgde hij ervoor dat 14 maanden geleden een derde Belkacemmeke het levenslicht zag. En daarom wil hij nu meer tijd voor zijn gezinnetje. Wat is er immers leuker dan samen met uw kleine telgjes bomgordeltjes te knutselen en Risk te spelen waarbij steeds opnieuw de Verenigde Staten als eerste doelwit worden veroverd op de Christenhonden.

De kans dat Belkacemís eis wordt ingewilligd zou klein zijn, maar in dit land weet je maar nooit. Tom Van Grieken, de grote baas van het Vlaams Belang heeft echter een andere suggestie voor automerchant Fouad Belkacem, eentje waar niet enkel de kroeselkopjes van Belkacem beter van worden: ďIk wil Belkacem uit het land, voor de veiligheid van onze kinderen.Ē En of Van Grieken gelijk heeft! We denken dat Fouad zich sowieso beter zou voelen in een cel ergens in het Midden-Oosten. Die regio is immers het paradijs, als je de meest radicale geitenhoeders mag geloven. Stuur ons alvast een kaartje, wanneer je bent aangekomen, Fouke!

Bron : React door Bert Deckers

09 juni 2017Copyright © 2004-2017 Vlaams Belang Schoten - Alle Rechten Voorbehouden
Webbeheerder : Karel Blockx