Edelstahl-gebruik in Merkelland
Messentrekkerij in Merkelland: niemand ziet de olifant in de kamer. Het voorlopig bekende resultaat van “alleenstaande gevallen” tijdens het afgelopen weekeinde.

Berlijn: negen mannen vallen met messen een 26-jarige aan; deze werd met een dijbeenkwetsuur in het ziekenhuis opgenomen.

Hannover: gemaskerden overvallen een 18-jarige, steken hem neer; hij is nog altijd in levensgevaar. Daarvoor werd hij al getrakteerd op peperspray.

Hannover: een trio bedreigt twee kinderen met een mes. Vervolgens wordt een 17-jarige neergestoken.

Hamburg: twee Tunesiërs vechten het onder elkaar uit met een mes.

Bochum: een Syriër van 16 zou naar verluidt een 15-jarige in de buurt van een school neergestoken hebben. Deze werd zwaar gekwetst; de dader kon vluchten.

Wiesbaden: een eenzaat valt een groep van acht personen aan met een mes. Drie werden gekwetst. De dader kon vluchten.

Neumünster (Schleswig-Holstein): Tijdens een ruzie in een asielopvangcentrum kwam er een mes aan te pas: drie gekwetsten (19–26).

Nordhorn (Niedersachsen): Relletje met messen en machetes tussen een Iraakse en een Libanese clan.

Hannover: een groepje Syrische jongeren (13–17) valt een 24-jarige vrouw aan met een mes. Zij is in levensgevaar. Na een korte tijd kon de politie de ‘jongeren’ opsporen. De twee oudste broers krijgen een klacht aan hun been – de twee jongsten mochten beschikken.

2017 was een topjaar voor de messentrekkerij in Duitsland. Tendens: stijgend. Tijdens de afgelopen tien jaar kende het fenomeen een opvallende stijging van 1200%. De politie geeft toe dat ze veelal machteloos is. Betrouwbare statistieken bestaan niet; dikwijls wordt er over gezwegen “om de bevolking niet te verontrusten”. Messen zijn populair – iedereen kan immers aan een mes geraken: niet alleen voor terroristische aanslagen maar ook voor moorden, roofovervallen, inbraken, verkrachtingen, eremoorden en vele andere bezigheden waarbij een mes het slachtoffer kan “overtuigen. Geen enkele plaats is ervan uitgesloten: op markten, kermissen, fietswegen, in hotels, parken, scholen, openbaar vervoer, restaurants, supermarkten, stations… Het gevaar loert overal. Opvallend: het gaat veelal om grote, blonde, Scandinavische types…

Bron : golfbrekers.be door De Redactie

Hier in apenland hoor je van zulke daden niets, met dank aan de pampermedia, een kaakslag aan de hardwerkende Vlaming. Moesten zij even doorzoeken zouden zij ook zulke daden ontdekken tijdens regeerperiodes van di rupo, verhofstadt,dehaene en de gucht.

Vooruit pampermedia, nog wat meer john combrez in de media pm te helpen de sossen boven de kiesdrempel te houden. De VRT doet alleszins zijn uitterste best om de stoel van Carolientje Genez warm te houden. En zeker niet vergeten om "groen" nog wat op te hemelen.

Wordt wakker pampermedia en bericht wat er werkelijk gaande is, en laat die partijen die meeleven met de mondale Vlaming aan het woord en niet zij die Vlaanderen overleveren aan de islam.

Karel Blockx

27 maart 2018Copyright © 2004-2018 Vlaams Belang Schoten - Alle Rechten Voorbehouden
Webbeheerder : Karel Blockx