Wie koos de foute magistraten ?
Waarom is justitie rot ?

Het bewijs dat de verfransing, de verlinksing en het verraad zijn toegenomen en zelfs is doorgedrongen tot het hoogste niveau. In justitie dan nog wel. Het heeft zelfs een gezicht, en een naam : Van Leeuw dan nog wel, nota bene !

Met zulke mensen wordt terreur een dagelijks onderdeel van ons leven, zijn criminelen en terroristen de baas, en zitten wij als lamme eenden te wachten tot er op ons wordt geschoten, men ons berooft en men ons land, onze welvaart en ons welzijn kaapt.

Hij hoort gecolloqueerd te worden, in een psychiatrische instelling te worden ondergebracht. Wat een ramp zulke mensen die ook de nieuwe lichting juristen beoordelen, selecteren en opleiden.

Het zijn ook diegenen die ons defensieloos achterlaten, zodat enkel het tuig wapens heeft.

In Frankrijk viel een held bij zijn poging een terreuractie te verijdelen. Maar we hebben niets aan dode helden. Niemand hoort zich te moeten opofferen. Niemand moet zich ook opofferen in een veilig land.

Al dit bloedvergieten, alle leed en miserie hebben we hier mede te danken aan lui als die Van Leeuw. Hij en diegenen die zo handelen en redeneren zijn de collaborateurs ‘het kwaad’

En doordat het volk eigenlijk maar een bolletje rood kleurde zonder na te denken over de gevolgen, is het mogelijk dat deze lui ons de les komen spellen.

Waarom er niet voor ijveren dat zulke toplui uit de magistratuur en de politie in de toekomst moeten verkozen worden door het volk.( zoals in de USA)

Iedereen weet immers wat gerechtigheid is en wat gewenst en ongewenst is. Als mijn commentaar en het artikel verdwijnen, ik van FB werd verbannen, dan weten jullie weer waarom.
Federaal procureur Van Leeuw:

” We moeten IS-kinderen terug naar ons land halen”

Bron : nageltjes.be door a. griffon

24 maart 2018Copyright © 2004-2018 Vlaams Belang Schoten - Alle Rechten Voorbehouden
Webbeheerder : Karel Blockx