Genoeg!
Tot er nooit meer één herdenking, één minuut stilte, nodig zijn
Macron en alle andere politici huilen weer krokodillentranen na de aanslag in Trèbes door een moslim-terrorist.

Straks moeten ze van de ene herdenking naar de andere lopen en er een minuut stilte houden,… totdat ze overal en altijd stil zullen staan en voorgoed zwijgen.

Wij, het echte Europese volk, hebben beter verdiend dan de zelfdestructieve plannen en daden van de Europese toppolitici met de opgedrongen immigratie, de multicul enz….

Toch blijft, niettegenstaande het knallen van de bommen en de wapens, het volk slapen.

Tot het voorgoed zal slapen in de ultieme slaap.

De terugkeer van IS strijders wordt vandaag in de media openlijk bepleit aan de hand van zielige reportages, oa door journaille en mensenrechtenadvocaten, en allerlei linkse hippies en sneeuwvlokjes met zelfmoordneigingen.

Onlangs werden twee vrouwen, medeplichtig aan de oorlogsmisdaden in Syrië en Irak veroordeeld tot de belachelijke gevangenisstraf van 5 jaar. De boete van 8000€ die ze kregen zouden ze bij hun eventuele terugkeer de rest van hun leven van hun uitkeringen moeten betalen. Als dat tenminste zou mogen of kunnen.

Niet enkel betaalden wij dit nodeloze proces, maar straks ook nog, onrechtstreeks, die boete.

Nee, nooit mogen ze terugkomen ! NOOIT !! Laat ze ginds maar creperen voor hun misdaden of hun medeplichtigheid daar aan.

Ooit, leefden wij in de beste tijd ooit. Tot iemand vond dat dit moest veranderen. Iemand? Ik heb eigenlijk nooit één enkele mens persoonlijk ontmoet die om immigratie heeft gevraagd.

Sluit de grenzen! Stop de immigratie ! Asiel enkel na grondig onderzoek, met terugkeerplicht. En crimineel gedrag moet zonder pardon leiden tot uitsluiting en terugsturen.

Wij zijn het onszelf en onze kinderen verplicht om terreur, agressie, misdaad en dreiging te voorkomen, tot er nooit meer een herdenking en een minuut stilte nodig zullen zijn en de politici eindelijk voor het volk werken in plaats van voor zichzelf.

Bron : nageltjes.be door a. griffon

23 maart 2018Copyright © 2004-2018 Vlaams Belang Schoten - Alle Rechten Voorbehouden
Webbeheerder : Karel Blockx