Hoeveel kansen moeten deze I.S.-heksen nog krijgen ?

Vranckx mocht nog eens alle registers open trekken: in verschillende nieuwsuitzendingen, in Terzake, waarschijnlijk zondag in de 7de Dag…

Ach, die arme mama’s toch met hun schatten van kindjes… Die bloeikes kunnen er toch niets aan doen. Die moeten we terughalen. Ja maar, wat dan met die mama’s? Die boerkamadammen die vrijwillig naar Syrië trokken om daar mee het Kalifaat te gaan oprichten, wat met hen? Verdienen die dan geen tweede kans? Waarschijnlijk werden zij door hun geradicaliseerde getraumatiseerde kansenontberende echtgenoten gedwongen… Wat doet een loyale vrouw? Zij volgt haar man. Toch?

Tweede kans? In 2013 werden die mama’s al op onze kosten ‘gered’ in Syrië. Op onze kosten mochten ze hier komen bevallen, nieuwe Osamakes of Ibrahimmekes op de wereld zetten.

Na de bevalling gingen die brave mama’s met hun kindjes vrijwillig en gemotiveerd terug om de papa’s te helpen in hun gevecht tegen de ongelovigen.

Nu ze hun oorlog hebben verloren willen ze weer terug…want… ginder in Syrië…is er geen OCMW en ook geen kinderbijslag…en enkel een tent in plaats van een sociale woning…en eens te meer gebruikt de VRT beelden van kindjes in of na de oorlog om medelijden hier te kweken…


Bron : golfbrekers.be door De Redactie

21 maart 2018Copyright © 2004-2018 Vlaams Belang Schoten - Alle Rechten Voorbehouden
Webbeheerder : Karel Blockx