Onze dieren zijn niet langer veilig in Europa
Onderhand heeft iedereen al gehoord over de verkrachtingen, zuuraanvallen, steekpartijen en terreuraanslagen, maar een andere verontrustende trend die niet veel aandacht krijgt, is de recente toename van aanvallen op dieren.

Vorig jaar op 14 november in Eutlingen, Duitsland, hebben twee Arabisch uitziende mannen (20-25) een zwaan gedood. Aangezien ze de kop meenamen en het karkas achterlieten was het niet voor consumptie bedoeld. Dit is vooral wreed als men zich bedenkt dat zwanen voor het leven koppels zijn. Een getuige heeft de mannen gehoord terwijl ze spraken over hun voornemen om een van deze majestueuze dieren te doden.

Op 11 februari gooide een SyriŽr een hond van de derde verdieping uit het raam, omdat simpelweg de nabijheid van het dier hem irriteerde. Ondanks alle medische zorg daarna, stierf de hond.

Duitsland is echter niet het enige land waar deze verontrustende aanvallen op dieren plaatsvinden. In Oostenrijk werd een pony midden in de wei met een mes opengesneden en daarvoor werden alpacaís en honden vergiftigd. Een recente mesaanval op een hond vond deze week plaats in Oostenrijk. De hond werd op het laatste nippertje gered door de eigenaar die het huis uit rende om te helpen en zijn huisdier meteen naar de dierenarts bracht.

Een vrouw in Zwitserland was niet zo fortuinlijk en verloor alle drie haar honden aan versnaperingen waarin scheermesjes en gif waren gemengd. Bij al deze gevallen zijn de daders nog steeds onbekend.

Uiteraard waren er voorheen ook aanvallen op dieren, maar niet van het soort dat zelfs dieren in een dierentuin niet langer veilig zijn. Een zeer verontrustende zaak vond plaats in een kinderboerderij in Berlijn. Een Syrische man (23) werd betrapt bij het verkrachten van een pony en opgemerkt door andere bezoekers met hun kinderen. Hij werd bij de politie aangegeven en kreeg alleen maar een verbod om de dierentuin te betreden.

In Berlijn vonden op een kinderboerderij twee bijzonder wrede aanvallen plaats op schapen. Twee schapen werden over het hek gegooid en een zwanger dier werd afgeslacht. Het andere dier was gewond en overleefde. Helaas is het deze week weer gebeurd. Maar deze keer werden twee Roemenen (29) op heterdaad betrapt met een bebloed mes en een van de schapenpoten in hun tas. Het valt nog te bezien of ze ook verantwoordelijk zijn voor het eerder geslachte dier.

Sommige van deze aanvallen zouden mogelijkerwijs ook kunnen zijn uitgevoerd door autochtone dierenhaters, omdat er geen bewijs van het tegendeel is. Niettemin wekken de aanvallen op de dierentuindieren en zelfs de verkrachting van een pony een verontrustende vraag op. Zou dit een neveneffect van de open grenzen kunnen zijn, waarvan ons zal worden verteld dat we ermee moeten leren leven?

Bron : fenixx.org door Rommel

27 februari 2018Copyright © 2004-2018 Vlaams Belang Schoten - Alle Rechten Voorbehouden
Webbeheerder : Karel Blockx