Allochtonen maken jacht op feestvierders Aalst
slaan auto's kapot aan De Brug

Het is weer ‘Aalst Carnaval’, intussen beroemd zowel in Vlaanderen als het buitenland. In Vlaanderen is Aalst zonder discussie dé carnavalshoofdstad van het land. Plezier maken, over alle rangen en standen heen de zotskap aantrekken en zichzelf niet te serieus nemen, feesten en drinken, en tegelijk de kritiek op machthebbers van staat én religies niet sparen: het is een bijzondere Westerse manier van verbroederen.

En net dat kunnen de allochtone vreemdelingen, dezer dagen ook in Aalst lieftallig ‘nieuwkomers’ genoemd, natuurlijk niet hebben. Vrouwen die verbroederen met mannen, venten die zichzelf niet serieus nemen, kritiek op goden en profeten: het vloekt zowat allemaal met het achterlijke, bekrompen mensbeeld van de doorsnee allochtoon, en dan vooral de moslim. En dus doen zij er alles aan, het feest zo grondig mogelijk te verbrodden.

Aan het zogenaamde ‘ontmoetingscentrum’ De Brug werd nog maar eens een hele reeks auto’s van Vlamingen kapot geslagen. Dat is daar niet de eerste keer; eerder werd door een groep negers al een echte raid uitgevoerd op een barbecuefeest van een carnavalsgroep.

Tijdens carnaval trekken vele Vlamingen natuurlijk door de straten met een glaasje op, en dat is voor de allochtone lafaards een uitgelezen kans om hun favoriete hobby te beoefenen: jacht maken op weerloze Vlamingen, er zonder reden ruzie mee zoeken, en dan in bende toeslaan met trappen en slagen. Het slachtoffer, S., werd deze keer zelfs niet beroofd; het ging hem louter om het ‘plezier’ een Vlaming, een blanke, een ongelovige tegen de grond te timmeren. Zoals het elke dag, elk weekend, in zowat alle centrumsteden van Vlaanderen in uitgaansbuurten en rond stations gebeurt.

Van een kordaat optreden door politie en gerecht en algehele maatschappelijke verontwaardiging in Tv-programma’s en opiniepagina’s is intussen geen spoor. De verborgen camera’s van de VRT, de inspectieploegen van UNIA, de politietroepen die betogingen van Dewinter&Wilders verhinderen, het gerecht dat voetbaljongens weken opsluit als ze protesteren tegen Romageweld, de Rik Torfs’en en Dallila Hermans’en die zo graag schrijven tegen het boze ‘rassiesme’: ze hebben blijkbaar allemaal vakantie. De dagelijkse golf van vreemdelingengeweld tegen Vlamingen is blijkbaar nog steeds geen thema.

Bron : re-act.be door Hans De Groot

12 februari 2018Copyright © 2004-2018 Vlaams Belang Schoten - Alle Rechten Voorbehouden
Webbeheerder : Karel Blockx