Eens graaier, altijd graaier
De socialisten schreeuwen moord en brand over de duizend ontslagen bij warenhuisketen Carrefour. En wie zit er in de Raad van Bestuur van Carrefour?

Toch wel de oppersos zeker: Willy Claes himself. De corrupte en veroordeelde minister die miljoenen Agusta-smeergeld aannam voor de aankoop van legerhelicopters!

Fragment uit Wikipedia

Sinds 24 december 2003 is Willy Claes in zijn burgerrechten hersteld, dat wil zeggen dat hij vanaf de daaropvolgende verkiezingen weer stemgerechtigd en verkiesbaar was. Hij is echter niet meer teruggekeerd naar de actieve politiek.

Wel vervult (of vervulde) hij sindsdien talrijke bestuursmandaten in socialistische gelieerde instellingen of in openbare instellingen zoals de nv De Scheepvaart, waarvan hij gedurende twee termijnen (1997-1999 en 2006-2014) voorzitter was, de Limburgse distributienetbeheerder voor aardgas en elektriciteit Inter-Energa (het voormalige Interelectra) en de Vlaamse Opera.

Sinds februari 2007 zetelde hij als onafhankelijk bestuurder in de raad van bestuur van warenhuisketen Carrefour Belgium, wat hem het misprijzen van enkele vakbondsmilitanten opleverde toen het bedrijf kort daarna zware saneringen aankondigde.

Filip de Man

27 januari 2018Copyright © 2004-2018 Vlaams Belang Schoten - Alle Rechten Voorbehouden
Webbeheerder : Karel Blockx