Illegale migranten houden verkiezingen in België
Afgelopen zondag konden ‘sans-papiers’, ondanks hun illegale verblijf in België, een woordvoerder kiezen die hen zal vertegenwoordigen. Daarvoor werden in vier Belgische steden verkiezingen georganiseerd.

Afgelopen zondag werd er een verkiezing georganiseerd voor illegale migranten in België. Daarbij konden alle sans-papiers in België vijf stembureaus uit vier kandidaten iemand kiezen die hen zal vertegenwoordigen op het volgende forum van het Europees Economisch en Sociaal Comité, dat zich zal buigen over de immigratieproblematiek in Europa.

Woordvoerder

In het land zijn verschillende stembureaus geopend: twee in Brussel, één in Luik, één in Namen en één in Sint-Niklaas. De kandidaten – zelf allen sans-papiers – waren Azad Abdul Azim uit Afghanistan, Diallo Mamadou uit Guinee, Mustafa Alboulkhir uit Marokko en Rachid Salmi.

“Het verdedigen van de rechten van migranten zonder papieren is mijn levensdoel. Ik werk als vrijwilliger in een vereniging in Molenbeek die Marokkaanse onderdanen zonder papieren in België helpt”, zegt Salmi.

De persoon met de meeste stemmen zal worden aangesteld als “officiële woordvoerder voor migranten zonder papieren”, de ‘runner-up’ zal dienstdoen als plaatsvervanger.

Huis van het Volk van Europa

De verkiezingen werden georganiseerd door ‘Het Huis van het Volk van Europa’, een organisatie die naar eigen zeggen tot doel heeft “een participatief Europees burgerschap tot ontwikkeling te brengen, in een progressief en democratisch perspectief”. Diezelfde organisatie verzette zich eerder ook al tegen het TTIP-verdrag.

Bron : sceptr.net door Pieter Van Berkel

In Spanje worden Catalanen door een ongeziene politiemacht uit verkiezingslokalen geklopt en hier in "apenland" mogen illegalen ongestoord een verkiezing houden. Kan het nog gekker ?

Waar zaten de reporters van onze overbetaalde staatsomroep ? Niet te zien of te horen, waarom Barcelona wel en het nieuws uit eigen land niet ?

Hebben deze "sans papiers", een door links uitgevonden woord, eigenlijk wel rechten ? Trouwens waarom zijn deze mensen "zonder papieren", heel eenvoudig het zijn "illegalen".

Verkiezingen houden als ze zelfs niet in dit "apenland" mogen zijn. Dus is deze stemming volledig onwettig, in wat een knoeiboel leven wij hier.

En zoiets kan dan in Vlaanderen gebeuren met een N-VA burgemeester, Lieven Dehandschutter. De kracht van verandering, liever illegalen dan eigen volk !!

Karel Blockx

13 december 2017Copyright © 2004-2017 Vlaams Belang Schoten - Alle Rechten Voorbehouden
Webbeheerder : Karel Blockx