Maar wat onderneemt Zuhal Demir ?
Naar het schijnt had Vlaams Belang Kapellen een stoute Facebook-post geplaatst. Plots zie je dan allemaal mensen verontwaardigd fulmineren van wie je dat soort verontwaardigde reacties nooit hoort wanneer wij weer maar eens aankaarten dat er hier alweer een of andere sinistere islamprediker moslimbreinen komt vergiftigen en jonge moslims opzetten tegen onze vrije samenleving. Interessante discrepantie.

De kroon van Demir

Staatssecretaris Zuhal Demir spant de kroon: zij schreef een goedkoop Facebookberichtje waar de politiek correcte mainstream media van smullen en nogal wat mensen intrappen. Die vragen zich kennelijk niet af of ze van een dik betaalde staatssecretaris niet meer mogen verwachten dan dat. Want laat het ons eens over de essentie hebben: wat heeft staatssecretaris Demir nu eigenlijk effectief gedaan tegen die Ďreligieuze gekkení waarnaar ze in haar Facebook-post stoer verwijst? Ik zal het u zeggen: helemaal niets. Nog Šltijd kunnen islamitische apartheidspredikers en haatimams hier zonder problemen komen prediken in moskeeŽn en talloze niet-overheidsgebouwen.

Komend weekend bijvoorbeeld, op 7, 8 en 9 december, komen er alweer twee salafistische figuren prediken. Nu voor een benefiet in Moskee Omar in de Tulpstraat in Antwerpen, ten behoeve van de geplande megamoskee in de Antwerpse Seefhoek (met 3 600 m≤ de grootste van het land). Het Vlaams Belang heeft dat aangeklaagd, maar het Antwerps stadsbestuur noch de regering onderneemt iets.

Nog meer islam

Zowat elke week kun je in Vlaanderen en Brussel dat soort verderfelijke islampredikers vinden die pleidooien houden voor islamitische apartheid en het invoeren van inhumane islamitische regels en wetten, of zelfs jihad-terreur verheerlijken. De moslimterroristen van morgen worden vandaag gecreŽerd op ons eigen grondgebied in moskeeŽn en obscure zaaltjes.

Terwijl ik dit schrijf schieten in Vlaanderen niet alleen moskeeŽn maar ook Koranscholen als paddenstoelen uit de grond. Geen enkel bestuur en geen enkele regering doet daar iets tegen. Sterker nog: minister Homans heeft in het Vlaams parlement letterlijk gezegd dat ze Koranscholen, waar tijdens weekends jonge moslimkindjes met Koranverzen worden geÔndoctrineerd, prima vindt en daar niets tegen gaat doen. De regering blijft ook zeggen dat ze Ďmeer moskeeŽn wil erkennení en Ďmeer imams wil opleidení. Nůg meer belastinggeld voor nůg meer islam dus. Dat terwijl de instroom van moslims, waaronder ook salafisten en sharia-adepten, onverminderd hoog blijft. De jaarlijkse instroom van migranten in BelgiŽ is de jongste drie jaar zelfs toegenomen.

En wat doen we nu ťcht?

Ik zie veel stoere en emotioneel geladen woorden, zoals in Demirs Facebookberichtje, maar helaas geen serieuze daden. Zeker van een staatssecretaris is dat niet alleen bijzonder gemakzuchtig, maar ook bedrog. Via (sociale) media wordt de valse perceptie gecreŽerd dat ze ook effectief de beleidsdaden stelt die je met zoín felle taal mag verwachten. Ik schreef het pas nog in dit artikel: wat we hoogdringend nodig hebben is een breed anti-islamiseringsbeleid. Maar dat wordt simpelweg niet gevoerd. Noch door Zuhal Demir, noch door andere staatssecretarissen en ministers, noch door burgemeesters.

Dat het Brussels parket nu een onderzoek heeft geopend naar de bewuste Facebook-post, toont twee dingen aan. Eťn, dat de scheiding der machten in dit onzalige Ďlandí een grap is. Twee, dat de prioriteiten van justitie, onderbemand en met onvoldoende middelen, waanzinnig zijn. Slechts ťťn voorbeeld daarvan: nooit opende het Brussels parket een onderzoek toen wij wezen op Pakistaanse jihad-predikers in Brussel. Doet u als belastingbetalende burger aangifte van een serieus crimineel feit, dan heeft het parket geen tijd. Hoeveel procent van de vandalen, brandstichters, dieven en geweldplegers van de rellen in Brussel denkt u dat wordt opgepakt ťn serieus gestraft? Hoeveel (groeps)verkrachters worden in BelgiŽ serieus berecht en gestraft? Hoeveel geweldplegers, aanranders en verkrachters zouden er ongestraft blijven doordat het parket nu energie en middelen inzet voor een (overigens al lang verwijderde) Facebook-post?

Versluierd non-beleid

Tot slot: op de foto van de bewuste Facebook-post is een vrouwenonderdrukkend en totalitair symbool van de islam te zien. Dat zorgt er al eeuwenlang en elke dag opnieuw voor dat talloze meisjes en vrouwen wereldwijd lijden, mishandeld worden en niet zelden ook sterven. Mijn eigen lief was er een van toen ze nog in Iran woonde. Hoeveel meisjes en vrouwen zouden er, omwille van die islamitische sluier, mentaal of fysiek zijn mishandeld terwijl u dit artikel las? De levens van hoeveel honderden miljoenen meisjes en vrouwen zouden er door de eeuwen heen zijn verwoest door de symboliek en dynamiek van die sluier? Hoeveel meisjes en vrouwen worden elke dag in ůnze samenleving vrijheden en kansen ontnomen omdat de islamitische sluierdracht boven alles wordt gesteld? Misschien is het nuttiger en beter om al onze energie en verontwaardiging daar op te richten. Graag verneem ik ook op dat punt van staatssecretaris Zuhal Demir heel concreet wat ze daartegen gaat ondernemen.

Bron : doorbraak.be door Sam Van Rooy

09 december 2017Copyright © 2004-2017 Vlaams Belang Schoten - Alle Rechten Voorbehouden
Webbeheerder : Karel Blockx