Negers slaan carnavalist hospitaal in in Aalst
spoor van vernieling in Denderleeuw

Bij de meest recente rellen in Brussel werd al vlug duidelijk dat een deel van de relschoppers afkomstig was uit de streek Aalst, Ninove en Denderleeuw. Door leugenpers en politiek werden ze meteen bestempeld als ‘Vlaamse jongeren’. Wat een mop, iedereen weet dat het om zwarte negers gaat. Voor de lokale Vlaams Belang-politici was dat geen verrassing: zij waarschuwen nu al jaren dat er in de streek massaal negers toekomen, die zich steeds driester misdragen.


Vlaams Belang-kopman Steve Herman meldde vandaag dat de zaak helemaal uit de hand liep aan ontmoetingscentrum ‘De Brug’. Eén van de vele carnavalsgroepen die Aalst rijk is hield er een eetfestijn. Dat werd – zoals gewoonlijk zonder enige reden – het doelwit van rondhangende bendes negers. Mensen werden met eieren bekogeld, een carnavalist werd zwaar geslagen en moest opgenomen worden in het ziekenhuis. Uiteindelijk werd een brandblusser leeggespoten en werd de brandende barbecue met grof geweld tegen de grond gesmeten. Hier een beeld van de ravage:


In Denderleeuw postte Vlaams Belang-lijsttrekker Kristof Slagmulder dit weekeinde dan weer enkele foto’s van de inbraken en vernielingen zoals die dezer dagen in Denderleeuw dagelijkse kost zijn. Ook daar zijn groepen negers de hoofddaders.


Voor het Vlaams Belang zijn oorzaak én oplossing duidelijk.

“De ongehinderde instroom van teveel zwarte immigranten, legaal en illegaal, moest vroeg of laat uit de hand lopen’, zo klinkt het. Die gasten komen vaak uit bendes of uit gebieden zonder enig gezag, en respecteren alleen een harde hand; Politie, gerecht en lokale politiek reageren véél te laks op hun wangedrag en baldadigheid. Praatjes en knuffeltjes werken averechts. Gevolg: het vandalisme, de criminaliteit en het geweld lopen kompleet de spuigaten uit. Het woord hoog tijd dat er zerotolerantie komt en dat al wie zich misdraagt ofwel de cel ingaat of het vliegtuig op, terug naar Afrika.“

Bron : re-act.be door Hans De Groot

04 december 2017Copyright © 2004-2017 Vlaams Belang Schoten - Alle Rechten Voorbehouden
Webbeheerder : Karel Blockx