Coburger nieuws
Bij den Taaie en zijn koninklijk gezinnetje valt er weinig opzien-barend nieuws te rapen. Ze reizen de wereld rond, lachen vriendelijk, drukken handjes, luisteren opmerkzaam, pretenderen alles te verstaan, Zijne Majesteit leest een verhaaltje voor. Straks komen de obligate kerstwensen en dan een vakantiefoto in de Alpen en het jaar is rond zonder ongelukken.

Broer Lorre daarentegen speelt zijn rol van enfant terrible glanzend. De boekskes moeten ten slotte ook verkopen. Vanmorgen hoorden we dat zijn ‘mensenrechten‘ geschaad worden. Want hij wordt door zijn monarch en het land b veroordeeld tot de isoleercel. Is grote broer misschien jaloers op Lorre’s populariteit?

Bon, om in de toekomst alle uitschuivers te vermijden, wil hij een handleiding, een soort catechismus van prinselijk gedrag. Wat mag, mag niet?

“Prins Laurent zegt constructief te willen blijven en zoekt nu naar een oplossing, waarin de wet kan worden toegepast zonder dat ze in strijd is met fundamentele rechten.

Hij heeft een protocol laten opstellen waarin de verplichtingen van de prins gedetailleerd worden opgesomd en waarover hij overeenstemming hoopt te bereiken met de federale regering.”
(DS)

Dikke zever in pakskes. Om de poen is het hem te doen. Hij krijgt 308.000 euro per jaar plus kindergeld. Niet in te schatten tot in het hoeveelste gaatje zijn broeksriem zal moeten aangetrokken worden.

Bron : golfbrekers.be door De Redactie

01 december 2017Copyright © 2004-2017 Vlaams Belang Schoten - Alle Rechten Voorbehouden
Webbeheerder : Karel Blockx