Religieuze gekken
In Genk is ophef ontstaan na een lezing voor moslims in het stadhuis. “Religieuze gekken zaaien haat, zetten bevolkingen tegen elkaar op en behandelen vrouwen als vuil. Op het Genkse stadhuis! Laten we dit toe?”, tweette staatssecretaris Zuhal Demir. Twee Nederlandse predikers kwamen vertellen hoe je een goede moslim wordt. “Overspel is verboden, het is zondig om een café in te lopen of naar een verjaardag te gaan waar alcohol wordt gedronken en het maken of beluisteren van muziek is des duivels”, klonk het.

Mannen vooraan in de zaal, vrouwen achteraan. Zo begon de lezing ‘Van de wieg naar het graf’ van de Nederlanders Abid Tounssi en Ali Houri die ook werd bijgewoond door het Nederlandse nieuwsprogramma Nieuwsuur.

Vorig jaar stopte Tounssi met rappen, want volgens hem zijn de beste teksten toch al geschreven: ze staan in de Koran. Hij is niet alleen gestopt met het maken van muziek, maar ook met het beluisteren. Want dat is zondig, net als ontucht, overspel, bepaalde kleding dragen en alcohol drinken. En, zo benadrukt hij, “de straf binnen islam hiervoor is buitengewoon ernstig".

Hervallen

Ophef over infoavond voor moslims in stadhuis: “Overspel is verboden, muziek is des duivels”

Vanuit de zaal komen er volop vragen voor Tounssi. Hoe doe je dat nu best, stoppen met muziek? En is muziek luisteren wel echt zo slecht? Maar veel bezoekers zijn duidelijk onder de indruk. “Ik heb moeten huilen”, vertelt iemand.

De Nederlanders zijn helden voor de Genkse jongeren: “Ik luister bijna elke dag muziek. Ik probeer het altijd te verminderen en naar de Koran te luisteren, maar dan herval ik telkens weer”, zegt een jong meisje.

De invloed van de twee predikers is duidelijk groot. “Ik ben een hoofddoek gaan dragen en heb mijn modestudie opgegeven omdat ik het niet vond passen met islam.” Of ook: “Ik zou geen werk meer accepteren als ik niet mag bidden” en “ik probeer meer lange jurken te dragen en lossere kleding.”

Religieuze gekken

Staatssecretaris Zuhal Demir (N-VA) was alvast razend toen ze de reportage zag. “Religieuze gekken zaaien haat, zetten bevolking tegen elkaar op en behandelen vrouwen als vuil. Op het Genkse stadhuis! Laten we dit toe”, vroeg ze zich af op Twitter.

Religieuze gekken zaaien haat, zetten bevolking tegen elkaar op en behandelen vrouwen als vuil. Op het Genkse stadhuis! Laten we dit toe? De Genkse burgemeester Wim Dries maakt duidelijk dat er een agent in de zaal aanwezig was om alles in de gaten te houden. "Wij vallen onder het cultuurpact als het gaat om het verhuren van zalen", zegt hij bij VRT Nieuws. "Heel wat verenigingen kunnen die zalen dan ook huren. Er is mij bevestigd door de politie dat er niet is opgeroepen tot haat. Het is heel duidelijk dat dat ook niet kan."

"Zever in pakjes"

Een van de opvallende aanwezigen op de lezing in Genk was de Hasseltse schepen Habib El Ouakili (SP.A). Dat is althans zo te zien in de reportage van Nieuwsuur. Zelf ontkent hij de lezing van de rapper gevolgd te hebben. "Ik ben daar inderdaad even langs geweest”, zegt El Ouakili. “Ik was mee gevraagd door een aantal Hasseltse jongeren, allemaal progressieve mensen. Voor de pauze werd er uitleg gegeven over het Hasseltse moskeeproject. Na de pauze ben ik doorgegaan, ik wist zelfs niet dat er een rapper kwam spreken. Dat uit de beelden blijkt dat ik ook tijdens de lezing in de zaal zat? Dat moet dan fout gemonteerd zijn. Ik was er in ieder geval niet.”

Over de inhoud van de lezing is Habib kort: “Dat is natuurlijk zever in pakjes.”

"Ik heb het gehad"

Ook Vlaams Belang-politicus Sam van Rooy heeft zich al uitgelaten over de zaak. "Ik heb het gehad met de moslims en niet-moslims die de vrouwenonderdrukkende, discriminerende, intolerante, inhumane, hatelijke, gewelddadige, oorlogszuchtig-jihadistische en totalitaire fundamenten van de islam – die gewoon kunnen worden gevonden in de Koran, ahadith en sharia – blijven ontkennen of relativeren", aldus van Rooy.

Besluit

Geen reactie van moslimpartijen rood, groen en cd&v noch van politiek correct blauw!

Die blijven maar verklaren dat maar een klein deel moslims geradicaliseerd is en staan alleen maar te steigeren wanneer mensen zulke achterlijkheid aanklagen!

Dan zijn het racisten en fascisten en wat nog allemaal!

Maar hoe meer ik dit allemaal onder ogen moet zien kan ik niet anders dan tot de conclusie komen dat heel de bende zichzelf verklaarde politiek correcte democraten en aanhang de echte fascisten en racisten zijn.

Zij discrimineren het eigen blanke volk en tolereren alleen nog hun eigen multikuldoctrine!

Is het niet erg dat een Koerdische hier zoiets moet aanklagen terwijl de eigen volksverraders laten betijen!

Zuhal heeft gelijk maar spijtig genoeg zien we dat haar partij afgegleden is tot een deel van het establishment en dat er uiteindelijk geen veranderingen zullen komen!

De macht van het regeren gaat boven de principes!

Voor mij is de enige verandering die zich heeft voorgedaan in de regering met de partij van de verandering dat het anderen die op een iets veranderde manier juist hetzelfde doen van die daarvoor! Alleen hebben ze de eigen sociaal zwakkeren nog wat zwakker gemaakt!

Vlaanderen blijft de melkkoe van belzieksken en de rest van de wereld en de steun aan de islamextremisten en door hun eigen verdraagzaamheid (lees lafheid) valt daar niets aan te doen!

Het is ronduit onbegrijpelijk dat linkse politiekers de aanval op onze eigen cultuur steunen!

Wat voor een eigen volk verradend kiesvee doet daaraan mee!

Bron : Muurkrant door De Boze

20 november 2017Copyright © 2004-2017 Vlaams Belang Schoten - Alle Rechten Voorbehouden
Webbeheerder : Karel Blockx