Islamisering van de pralinesindustrie
Turken halen de alcohol uit de Godiva-pralines

Naast frieten en bier doen ook chocolade en een aantal bovengemiddelde alcoholische creaties het erg goed als ambassadeurs voor onze regio. Maar dan koopt een Turks bedrijf uw chocoladefabriek over en past vervolgens de shariawaanzin toe op uw eerdere lekkernij. Dat is wat Godiva, de bekende pralinesfabrikant, overkwam.


Een aantal pralines bevatten namelijk een likeur, gemaakt op basis van alcohol. Bevatten lezen we in de verleden tijd, want Turken lusten blijkbaar niet graag geestverruimende snoeperijen. De likeur werd er met andere woorden uitgehaald. Godiva is tegenwoordig in handen van de Yildiz Holding en deze firma is zo Turks als de snor van sultan en geitenvriend Erdogan. En in Turkije is men nogal vies van alcohol want Allah zegt dat je dat niet mag verbruiken. Zelf zegt de Turkse holding dat het te maken heeft met kindjes en zo. Tuurlijk! We waren er bijna ingetrapt.

Laten we hopen dat InBev of eender welke andere brouwerij of stokerij nooit in handen komt van een Turk. De gevolgen zullen niet te overzien zijn!

Bron : re-act.be door Rechtsactueel

05 september 2017Copyright © 2004-2017 Vlaams Belang Schoten - Alle Rechten Voorbehouden
Webbeheerder : Karel Blockx