Ingehaald door ons eigen laks gedrag en onze lafheid
Of we al niet genoeg te stellen hebben met de Marokkaanse en Turkse straatterroristen krijgen we nu ook nog eens de Syrische z.g. zielige vluchtelingenkinderen op ons dak geschoven.

Naar goed islamitisch gebruik vallen deze jonge moslims onze vrouwen en kinderen regelmatig lastig d.m.v. handtastelijkheden en andere religieus gemotiveerde vrijpostige praktijken. In het voormalige thuisland lopen hun vrouwen volledig ingepakt en begeleid over straat maar hier worden deze bronstige tijdbommen geconfronteerd met een totaal andere cultuur op het gebied van kleding en dus in hun opinie zijn het hoeren die er uitdrukkelijk om vragen betast en zelfs aangerand te worden.

En de politie keek er naar en weigerde daadwerkelijk in te grijpen, ondanks diverse aangiftes en bewijsmateriaal, want het Linkse sprookje van de zielige asielzoeker moet tot iedere prijs in stand worden gehouden.

Wat is er met ons volk aan de hand dat wij dit ongestraft laten gebeuren? Waar zijn de voetbalsupporters (ook wel hooligans genaamd) en de stoere leden van de talloze motorverenigingen die in andere omstandigheden de harde confrontatie niet uit de weg gaan?

Het zijn toch ook hun vrouwen, dochters en zussen die worden belaagd. Maar het lijkt wel of er een algehele gelatenheid over ons volk is gekomen en dat kan niet uitsluitend het gevolg zijn van een politieke correctheid of een ons door de Overheid (inclusief het Koningshuis) opgelegde Tolerantie & Verdraagzaamheid t.a.v. Ďkwetsbare minderhedení van moslimsignatuur.

Overigens zien we deze passieve houding ook in andere landen in West-Europa waar de problemen zo mogelijk nog veel groter zijn en hele stadswijken worden gedomineerd en geterroriseerd door woeste Afrikanen en het wrakhout van de Arabische lente.

Een van de factoren voor die passieve houding zou kunnen zijn dat onze hedendaagse jeugd is opgegroeid in een uiterst multiculturele samenleving en ze dus eenvoudigweg niet beter weten en ze zich al bewust of onbewust hebben neergelegd bij een machtsovername door de Moslimbroederschap d.m.v. het uitroepen van een islamitisch Kalifaat.

Bron : fenixx.org door Bolo

13 augustus 2017Copyright © 2004-2017 Vlaams Belang Schoten - Alle Rechten Voorbehouden
Webbeheerder : Karel Blockx