Het enige wat Allah’s honden willen zijn bier en tieten
die zogenaamde heilige oorlog is gewoon bullshit

Verstandelijk beperkte zaadopvangdozen verkleed als vrouw die richting zandbak reizen om te trouwen met een ‘stoere’ islamitische strijder. Trouwen met zo’n held die onschuldige vrouwen en kinderen vermoord en/of verkracht in willekeurige volgorde gewoon omdat het kan. Aangezien er vaak zo een rotkop opstaat dat seks zonder dwang voor deze islamitische baardapen eenvoudigweg niet mogelijk is importeren ze dan maar Europese sekssletjes voor het betere werk. Geef het volk brood en spelen en de moslim een hoer om mee te spelen en naar hartenlust te misbruiken dan komt alles goed en vechten ze zich kapot voor hun leiders.

In Duitsland zijn deze troostmeisjes op het moment een heet hangijzer aangezien de zestienjarige Linda uit Pulsnitz in de buurt van Dresden de doodstraf boven haar jeugdige hoofdje hangt. Het meisje bekeerde zich tot de islam en vertrok een jaar geleden richting de Iraakse zandbak, waarschijnlijk na een ferme hersenspoeling, en is na verluid daar getrouwd me een Tsjetsjeense pedofiel die tevens oorlogsmisdaden pleegde uit naam van de zelfbenoemde islamitische staat. Haar kersverse echtgenoot werd vervolgens keurig netjes opgeruimd door het Iraakse leger en het Duitse troostmeisje zit keurig opgesloten in een Iraakse cel in afwachting van haar proces. Hoe ze gevangen werd genomen wordt ons verteld door een Iraakse soldaat.

Het meisje werd opgepakt als medestander van het islamitische moordenaars gilde en dit proces kan haar het leven kosten aangezien men in Irak net zo veel liefde toont voor de verkrachters en moordenaars zelf als voor hun bewapende troostmeisjes. Heeft Linda geluk dan gaat men rekening houden met haar leeftijd en wordt ze uitgezet naar Duitsland waar ze overigens ook achter de tralies gaat verdwijnen.

Bier en tieten meer willen ze niet en dat bier drinken ze dan ook nog enkel wanneer er niemand kijkt, lijkt wel op onze goedgelovige zwarte kousen bende met de televisie op zolder verstopt zodat de buren niet weten dat ze naar dit helse kastjes aan het staren zijn.

Vrouwen en jonge meisjes, kinderen vaak nog die in een vlaag van verstandsverbijstering richting islamitische zandbak afreizen om aldaar een “heilige strijder” te strikken. Een mooie droom die uitgaat als een zelfmoord jihadist. Een grote knal en de vrouw of het meisje eindigt volgens goed islamitisch gebruik als gebruiksvoorwerp.

In apenland hebben we ze ook die dames die met hangende pootjes terug willen keren naar huis. Het heilige der heilige bleek een poel van verdommenis en het sprookje werd een nachtmerrie. De mooiste beloftes bleken een gruwelijke ellende.

Sorry ik kan geen medeleven tonen voor de vrouwen die afgerezen zijn richting deze ellende. En ik kan al helemaal geen medeleven opbrengen voor die vrouwen die zich hiervoor ook nog eens speciaal hebben bekeerd tot de islam. Ze hebben gekregen waar ze om hebben gevraagd niet meer en niet minder. Ja ik weet dat jonge meisjes zijn omgepraat en zijn gehersenspoeld om als jihadhoer te gaan functioneren maar ik ben en blijf van mening dat ze toch echt zelf deze keuze hebben gemaakt en hiervoor de verantwoording moeten dragen.

Ach ja als ze maar lol hebben met zijn allen daar al vind ik de doodstraf voor een skwon meiske van 16 joar dan wel weer wat ver gaan.

Bron : fenixx.org door Bolo

26 juli 2017Copyright © 2004-2017 Vlaams Belang Schoten - Alle Rechten Voorbehouden
Webbeheerder : Karel Blockx