Ik zweer de onafhankelijkheid van het grondgebied
‘ongeschonden te bewaren’
Hé, De Wever, Jambon, Homans & Francken, tijd om wakker te worden toch ?

De huidige koning (F 2.0) en zijn overspelige pappa pleegden ontegensprekelijk eedbreuk. Maar volgens het belziek strafwetboek (!) mag niemand deze parasieten oproepen als getuige noch vervolgen. Hoe kan dat nu? De grondwet bepaalt dat alle ‘belgen’ gelijk zijn voor de wet. Zijn de Coburgers dan geen Belgen?

Zweden is al verloren. De islam heeft daar de facto de heerschappij al overgenomen.

De boodschap kon niet dramatischer zijn. Zweden, ooit één van de meest stabiele en meest welvarende landen ter wereld, schijnt verloren te zijn. De Zweedse politiechef wendde zich dagen geleden hulpzoekend tot de bevolking met de mededeling, dat de Zweedse politie de controle over het land verloren heeft en de politie noch de wetten kan handhaven noch de openbare veiligheid ook maar in beginsel kan garanderen.

Hele voorsteden van Zweedse metropolen en gedeeltelijk ook hele provinciesteden zijn reeds overgegaan tot de islam. Noch de Zweden noch de Antwerpse en Brusselse politie durfden daar nog binnen te gaan. Zelfs de VN constateerde dat ‘Zweden’ op weg is een Derde Wereldland te worden.

Berichten over de omvangrijke islamitische criminaliteit zijn taboe. Van islamitische, zeer vaak Somalische, Afghaanse of Arabische moordenaars en verkrachters, maakt de pers “Belgische daders”. Over de No-Go-Areas in België wordt gezwegen. Tevens wordt over het feit gezwegen dat meer dan 95% van de verkrachters in België immigranten uit islamitische landen zijn – en bijna 95 % van de slachtoffers Vlaamse vrouwen en kinderen.

Verander de naam Zweden in België en je hebt een correct beeld van de actuele realiteit in de gefaalde staat ‘Belgium’. Pappen en nat houden helpt al lang niet meer. De kracht van verandering was een bedrieglijke slogan, een manifeste leugen. Papier slepen naar Strepy was jullie enige heldendaad. Ik vrees dat Nürnberg 2.0 er ook voor jullie zit aan te komen. Wordt wakker!

Bron : Nageltjes

08 juli 2017Copyright © 2004-2017 Vlaams Belang Schoten - Alle Rechten Voorbehouden
Webbeheerder : Karel Blockx