Moslimpartij
CD&V als enige partij aanwezig op ‘Medina Expo’

Dit weekend kon men de ‘Medina Expo’ bezoeken in Antwerpen. Dit is hetzelfde evenement als de ‘Moslim Expo’ van vorige jaren, maar met een nieuwe benaming. Het evenement kwam gisteren in de aandacht toen het Vlaams Belang protesteerde tegen de komst van Nouman Ali Khan, volgens sommigen een radicale moslimfundamentalist. Opvallende aanwezige die dag was JONGCD&V, die er als enige politieke partij een stand uitbaatte. CD&V werd vorige maand nog door staatssecretaris voor Gelijke Kansen Zuhal Demir (N-VA) ervan verweten “de nieuwe moslimpartij” te zijn.

Dit weekeinde vond er in Antwerp Expo (het voormalige Bouwcentrum) een beurs plaats voor moslims. Initiatiefnemer en organisator is Ramzaddine Zerqane, stand-up comedian van beroep. Tot vorig jaar heette de beurs ‘Moslim Expo’, maar om commerciële redenen werd de naam veranderd naar ‘Medina Expo Belgium’. Volgens de organisatoren is het doel van de beurs de kloof tussen moslims en niet-moslims te verkleinen en aandacht te schenken aan startende ondernemers. Ook van de ‘partij’: JONGCD&V, de jongerenafdeling van de Vlaamse christendemocraten.

“Moslimpartij” op moslimbeurs

Op de beurs kan een bezoeker allerlei zaken vinden: veel standen met Halal-eten, typische klederdrachten, reizen, boeken over de Islam en de Koran, allerlei vzw’s en vertegenwoordigers van moskeeën… Naast de beurs is er ook aandacht voor ‘workshops’, voordrachten en informatiesessies.

De exclusieve partijpolitieke aanwezigheid van CD&V is ergens frappant. Begin april ging staatssecretaris Zuhal Demir in de aanval tegen CD&V. Demir noemde de CD&V daarbij “de nieuwe moslimpartij”. Dit naar aanleiding van een aantal uitspraken van de Gentse lijsttrekker voor CD&V Mieke Van Hecke die zei dat de christendemocraten de enige electorale optie zijn voor moslims in Gent. Demir verweet de CD&V “moslims te zien als kiesvee”.

“Wij zijn evenzeer een hindoepartij”

Nationaal voorzitter van JONGCD&V Sammy Mahdi ontkent alleszins dat de aanwezigheid diende om “nieuwe leden te sprokkelen”, maar stelt dat men reclame wou maken voor Antwerpse evenementen van JONGCD&V. Mahdi betreurt de “framing” van mensen als Demir. Maar de jonge christendemocraat vindt niet dat CD&V daarom evenementen zoals deze moet vermijden, ook al bevestigt zo’n aanwezigheid voor sommigen misschien wel bepaalde verwijten. Daar moet CD&V zich “niets van aantrekken”, vindt Mahdi. “Als wij een moslimpartij zijn, dan zijn wij evenzeer een hindoepartij, een jodenpartij of humanistenpartij”, aldus nog de christendemocratische jongerenvoorzitter met Irakese wortels.

“Als je een volkspartij bent, moet je naar alle gemeenschappen gaan. Participatief zijn. Wat niet betekent dat wij alles klakkeloos aanvaarden wat door sommigen gezegd wordt. Er zullen [op de Medina Expo] misschien een aantal mensen rondlopen die niet volledig onze mening hebben”, benadrukt Mahdi voorzichtig. “Maar dan is de vraag hoe je daar constructief mee omgaat. Is dat dan door afwezig te zijn, door buiten te staan en ‘eigen volk eerst’ te scanderen of door wel aanwezig te zijn en het gesprek aan te gaan?”, haalt Mahdi uit naar de partijpolitieke concurrentie.

Homohaat en seksslavernij

Het rechtsnationalistische Vlaams Belang organiseerde gisteren een protest nabij de Medina Expo. Hierbij werd in het bijzonder de controversiële gastspreker en Amerikaanse professor Nouman Ali Khan geviseerd, die volgens Kamerlid Filip Dewinter (Vlaams Belang) “homohaat, seksslavernij, geweld tegen vrouwen en zweepslagen voor prostituees, pornoacteurs en overspeligen” propageert.

“Net zoals we bij andere gemeenschappen dat doen, proberen we te dialogeren. Zo organiseren we ook vanuit Vrouw & Maatschappij een lezing over islam en feminisme. Hierbij komt de eerste vrouwelijke Deense imam – die trouwens geen hoofddoek draagt, dat is een beetje controversieel – een lezing geven. Ik denk dat dat de manier is hoe wij als CD&V het debat aangaan, niet zoals het Vlaams Belang dat buiten staat te scanderen”, verdedigt Mahdi.

Vorig jaar trok de beurs zo’n 7.000 bezoekers. Dit jaar mikt men op 10.000 bezoekers. Ook afgelopen weekend kwamen jonge moslima’s ‘selfies’ nemen met Filip Dewinter en andere Vlaams Belang’ers. Vorig jaar werd Zakia Belkhiri even beroemd toen ze met getuite lippen en hoofddoek foto’s nam van zichzelf met Dewinter. Het werd gretig opgepikt in de media als origineel protest, maar de zaak kwam als een boemerang terug in veel gezichten toen Belkhiri op sociale media meerdere antisemitische uitspraken bleek gedaan te hebben. Belkhiri verwijderde haar Twitter-account te midden van de controverse.

Bron : SCEPTR door Jonas Naeyaert

De initiatiefnemer

Ramzaddine 'Ramzy' Zerqane (23) is een speciaal geval: Marokkaans bloed, Nederlands paspoort (met bijbehorende branie en tongval), en een Belgische woonplaats in de schaduw van het Atomium in Laken. Stand-up comedian worden is in zo'n geval wellicht de beste optie.

De Jong cd&v voorzitter

De 28-jarige Sammy Mahdi groeide op in Watermaal-Bosvoorde als zoon van een Iraakse politieke vluchteling en een Belgische moeder.

Als voorzitter van de CD&V in Molenbeek heeft hij het als eerste Brusselaar tot nationaal voorzitter van Jong CD&V geschopt.

Hij is een politicoloog, parlementair medewerker van een Vlaams parlementslid en columnist bij de kwaliteitskrant "De Morgen".

Wat veiligheid betreft is deze geimporteerde cd&v-er niets waard. Hij vindt dat onze militairen weg moeten uit het straatbeeld: “dat ze wat mij betreft op peacekeeping-operatie in Libanon gaan of wat patatten schillen, het maakt me niet uit. Een jaar na de aanslagen kan ik geen kaki meer zien. Je kan geen straat meer inslaan zonder een zwaar bewapende man te zien staan in wat in een stedelijke context moeilijk nog een camouflagepak kan worden genoemd.” Proficiat cd&v met een voorzitter die zulke uitspraken doet !

Karel Blockx

14 mei 2017
Wij passen ons aan
Wij zijn door een ramp getroffen want wij hadden de illusie dat wij de islam konden aanpassen.

Het was voorpaginanieuws in alle kranten. De minimode wordt verbannen naar de annalen van de modegeschiedenis, samen met een verbod op alcoholverkoop in nachtwinkels en marsepeinen varkentjes, bedoeld om jonge geesten te deradicaliseren.
VerbodenAanrader


Bron : Golfbrekers

30 oktober 2016
Wordt dit ook door de vingers gezien ?
Politieke partij ISLAM promoot thuisslachtingen GAIA razend

Dierenrechtenorganisatie GAIA onderneemt stappen tegen de politieke partij ISLAM omdat die “misleidende informatie verspreidt die mensen aanzet tot illegale praktijken”. ISLAM verdeelde tienduizenden pamfletten waarin staat dat thuis slachten wettelijk mag.

ISLAM is vooral actief in Brussel en heeft daar ook verkozenen. In aanloop naar het Offerfeest verdeelt de partij pamfletten over het ritueel slachten van dieren.

“Sinds enkele weken verdelen we tienduizenden pamfletten in heel België”, zegt ISLAM-ondervoorzitter Michel Dardenne. “Het pamflet legt uit dat elke burger een dier thuis mag slachten.” Daarbij wordt verwezen naar de Belgische en Europese wetgeving.

Michel Vandenbosch, voorzitter van GAIA, is niet te spreken over het initiatief. “We ondernemen zeker stappen, maar onderzoeken nog welke”, zegt Vandenbosch. “Het is schandalig dat deze partij mensen aanzet om thuis te slachten en dus om een misdrijf te plegen. Het is een zoveelste bewijs dat fundamentalisten niet bereid zijn om de wetgeving na te leven.”

Het ritueel slachten van dieren moet altijd in een erkend slachthuis gebeuren.

Bewust verwarring zaaien

“Een boer mag bijvoorbeeld wel een dier thuis slachten voor eigen consumptie, maar ook dan moet het dier worden verdoofd. Die politieke partij poogt nu bewust verwarring te zaaien onder de moslimgemeenschap”, aldus de GAIA-voorzitter.

Ook Vlaams minister van Dierenwelzijn Ben Weyts (N-VA) tilt zwaar aan het initiatief. “Ik veroordeel in strenge bewoordingen deze bewuste misleiding”, zegt Weyts.

Het Offerfeest valt dit jaar op 12 september, heeft de Moslimexecutieve beslist. Het Offerfeest wordt gevierd ter nagedachtenis aan Ibrahim, die bereid was om zijn zoon te offeren, maar uiteindelijk een schaap slachtte.

Bron : GVA door Sacha Van Wiele

04 september 2016
De japanners en hun politiek t.o.v. de moslims
Slim volk

Respect voor het land van de rijzende zon !!!!!!!!!!

Heeft U al ooit in de krant gelezen dat een politieke leider of eerste minister van een Islamitische staat een staatsbezoek bracht aan Japan?

Heeft U al ooit er bij stil gestaan dat er een berichtgeving kwam met een officieel staatsbezoek van Iran of Saoedi Arabië aan Japan?

Japan is een land dat de islam achter gesloten gordijnen houdt en zeer strikte beperkingen heeft opgelegd aan de islam en alle moslims.

De redenen zijn de volgende:
 • Japan is het enige land dat geen burgerschap (nationaliteit) geeft aan moslims.
 • In Japan kunnen moslims geen permanente verblijfsvergunning krijgen.
 • Zijn er zeer strikte verbodsregels inzake het verspreiden van de Islam in Japan.
 • Op de universiteiten van Japan, worden er geen Arabische of andere islamitische talen onderwezen.
 • Het is verboden om de gedrukte Koran in te voeren ook deze gedrukt in het Arabisch.
 • Japan is het enige land in de wereld welke een zeer beperkt aantal onbelangrijke ambassades hebben van de islam staten.
 • De Japanse overheid is van mening dat de moslims fundamentalisten zijn en dat zij zelfs in het tijdperk van de globalisatie, niet bereid zijn om hun moslim wetten te wijzigen.
 • De moslims moeten er niet aan denken om een gehuurd appartement te krijgen in Japan.
 • Indien iemand te weten komt dat zijn buurman een moslim is, dan slaat de ganse buurt alarm.
 • Niemand mag een islam cel of een Arabische kring in Japan oprichten.
 • Indien een Japanse vrouw huwt met een moslim, dan wordt zij beschouwd als een paria voor altijd.
 • In overeenstemming met dhr.Komico Yagi, Departementshoofd van de Universiteit van Tokio is er een mentaliteit in Japan waarbij de moslim godsdienst een zeer intolerante religie is en men deze ten stelligste moet mijden en er ver van wegblijven.

Respect en nogmaals woede op Merkel & Co
die Eurabia aan het maken zijn !

Bron : Karel Blockx

03 september 2016
Een dagje IKEA
Hoofddoek, halal-hotdog en asielpropaganda

Wat doet een mens zoal tijdens de vakantie? Allerlei zaken, zoals het zoeken van een nieuw salon of een extra kastje voor in de badkamer. En dan trekt een mens al eens naar IKEA in Wilrijk, één van de eerste vestigingen van de keten in ons land. Een dagje zorgeloos weg uit de alledaagse werkelijkheid van islamisering, denkt een mens dan. Mis poes: vanaf het ogenblik dat men over de drempel stapt, gaat de propagandamachine aan het werk.

Een lezer van onze website bezocht onlangs de IKEA en Wilrijk en bezorgde ons dit verslag:

‘Wie door de IKEA wandelt wordt al snel getroffen door het enorme aantal allochtonen dat er tewerk gesteld wordt, waarvan een aanzienlijk aantal een politiek propagandasymbool dragen: de islamitische hoofddoek. Zoals bekend is er geen enkele bepaling in de Koran die zo’n hoofddoek verplicht, en zijn er vele moslimlanden waar het afgekeurd werd en wordt; maar in West-Europa wordt het ding massaal gedragen als symbool van islamisering en afwijzing van onze manier van leven.

In vele bedrijven wordt het dan ook terecht verboden aan personeel, aangezien personeel politiek neutraal moet zijn; maar niet zo in IKEA. Daar is de agressie van de islam blijkbaar van harte welkom:

Wie het pad van de islamisering inslaat, zal daarop natuurlijk altijd verder afglijden. Bij de uitgang van de winkel kan je aan spotprijzen een kleinigheid eten: een ijsje, of een hotdog. Vroeger ging het om een ‘gewone’ hotdog, zonder verdere toelichting: er lag dus een klassiek worstje op, allicht voor een groot deel gemaakt van varkensvlees. Nu blijkt die hotdog vervangen te zijn door een halal-exemplaar: er wordt gemeld dat het een hotdog ‘met kippenvlees’ is. Adieu varkensvlees… Een keuzemogelijkheid is er niet: wie vraagt naar een worstje van varkensvlees, krijgt als melding dat dat ‘niet verkrijgbaar’ is

En daar eindigt het niet. Wie aan de afhaalbalie wacht tot zijn bestelling is klaargezet, mag zijn tijd verdrijven met het aanschouwen van een propagandatentoonstelling over de ‘asielcrisis’. Dat kadert in het project iWitness, waarmee IKEA zijn werknemers doordringt van de gewenste politiek-correcte visie op de asielinvasie.

Wie naar een winkel gaat om een kastje te kopen heeft geen zin om die dag aan politiek te doen. Ik zal voortaan mijn aankopen in een andere meubelwinkel doen.’

Bron : React

Ga er toch maar naar toe, kar goed volladen en aan de kassa laat je alles staan. Je koopt toch in Vlaanderen en niet in één of ander islamitisch landen, trouwens ik heb enkel euro's om te betalen.

20 augustus 2016
Minister Koen Geens (CD&V) buigt diep voor Marokkaanse imam
Uit een beeld dat werd uitgezonden door het internationale Tv-kanaal voor Marokkanen, MRE24TV, blijkt dat de Belgische minister van Justitie Koen Geens op 27 juni ll. een imam wel op een héél bijzondere manier begroet heeft.

In plaats van de man gewoon hoffelijk een hand te geven, zoals dat bij een officiële ontmoeting gebruikelijk is, heeft de Belgische Minister van Justitie Koen Geens een diepe buiging gemaakt. Een duidelijk symbool van dhimmitude of onderworpenheid, dat door de aanwezige moslims meteen naar waarde geschat is; merk de brede lach van de jongere Marokkaan die erop staat te kijken…

De manier waarop ministers en staatshoofden zich gedragen ten overstaan van vreemdelingen is van het grootste belang. Zo weigerde de echtgenote van de Amerikaanse president Obama principieel om een hoofddoek om te doen bij een officieel bezoek aan Saoudi-Arabië.

De imam heet Tojgani, komt uit Marokko en trekt grote aantallen toehoorders voor toespraken in een moskee in Brussel. Hij preekt hier al jaren, maar spreekt geen woord Nederlands of Frans. Hij heeft grote sympathie voor de Moslimbroeders, de extremistische moslims die probeerden van Egypte een theocratische dictatuur te maken, waarna dat verhinderd werd door een staatsgreep van het leger.

Het wordt steeds duidelijker dat, nu de Vlaamse kiezers weglopen, de CD&V actief de stem wil van de moslims; aangezien een meerderheid van de moslims extremistisch is, worden daarvoor door CD&V ook knievallen gemaakt naar extremisten. Op het kabinet van de Brusselse CD&V werkt Youssef Kobo, een oud-medestander van de gewelddadige extremist Abu Jahjah. Youssef Kobo vindt het vermoorden van islamcritici grappig: ook na de moorden op Theo Van Gogh en Pim Fortuyn noemde hij zijn schapen ‘Wilders’ en ‘Dewinter’, vooraleer ze onverdoofd de keel af te snijden.

Ook in kiescampagnes en in andere communicatie maakt de CD&V al actief reclame in Turks en Arabisch.

Bron : React

06 augustus 2016
Welkom in de moslimkontenlikkende bananenrepubliek der Nederlanden
Het uitbreken van een gigantische pleuris zoals in andere Europese landen al langer aan de gang is kan en moet echt niet lang meer op zich laten wachten. We worden door ‘onze’ regering weggezet als achterlijke malloten die niet verder kunnen zien, horen en lezen dan dat wat ons door de staatspropaganda mediakanalen wordt voorgezet. Dit ook nog eens middels een ons in opdracht van Brussel opgelegde censuur en beperkingen in onze vrijheid van leven, denken en doen.

Een oer Nederlandse supermarktketen, die stilaan ook de Belgische markt inpalmt en zelf Delhaize overneemt, met haar roots in Oostzaan alwaar in 1887 de eerste kruidenierszaak de deuren opende verkracht op gruwelijke wijze de eigen oorsprong, de Nederlandse en Belgische cultuur en de Nederlanders en Belgen (lees Vlamingen) die zo stom zijn dat ze hier nog kopen. Dit gelukte ze middels eerst het de winkel uittrappen van zwarte Piet en vervolgens het maken van halalhoekjes en ramadan kraampjes speciaal voor het aan ons opgedrongen islamitische inteelt volk.

Dieptepunt is ook nog eens een speciale ramadan korting om de moslimgemeenschap nog wat extra aan de billetjes te kunnen likken.


Bron : fenixx.org door Bolo

Het Vlaams Belang wordt fel bekritiseert voor haar volgende leuze. Maar voor de andere partijen is "Eigen volk eerst" de grootste "farce" van de eeuw als je bovenstaand artikel aandachtig leest. Hoe lang willen jullie zoiets nog pikken ?

Wellicht gaat het nog een tijd duren alvorens de nietsnutten van CD&V, Open VLD en NV-A hun ogen zullen open gaan. Van het extreem links gespuis, SP-A - Groen - PVDA weten we dat ze hun stemmen bij die "andersdenkenden" willen halen. We zullen rijkelijk te laat zijn voordat onze bevolking zichzelf zal verdedigen tegen zulke praktijken.

Ben ik nu een onmens of een racist ? Mij verdedigen ? Met wat, een keukenmes, een hooivork, een honkbak-knuppel... een geregistreerd wapen is enkel te vinden bij ..... (vul zelf maar in).

De verrotting zet zich verder door, beginnende met de kop van dit apenland. Maar dat wisten we al een tijd !!

Karel Blockx

12 juni 2016
Excuusbrief aan mijn dochter
Mijn lieve dochter, het spijt me dat ik je jouw vrijheden, waarvoor je zo hard gestreden hebt, weer moet afpakken. Eindelijk was het zover, je mocht alleen op de fiets naar school. En dat kon je ook. Dat heb je goed gedaan en de weg naar school genomen zonder je te laten afleiden. Je was op tijd op school en in de les. Het spijt me dat ik deze vrijheid weer van je moet afpakken. Ik durf je niet meer alleen op straat te laten fietsen. En nog veel minder durf ik je alleen naar huis te laten fietsen.

Teveel meisjes en vrouwen worden op straat aangesproken en lastig gevallen. Alleen al in mijn kennissenkring werden vijf vrouwen het slachtoffer van geweld en roof. Deels op klaarlichte dag.

Toen je voor het eerst alleen naar de supermarkt wilde om melk te halen, maakte ik me zorgen. Ik stond op het balkon en heb je heel lang nagekeken. Ik was opgelucht toen je aanbelde en terug was. Je kwam terug met melk, het kassabonnetje en het wisselgeld. Dat heeft je zelfbewustzijn bevordert en je hebt je verheugd op de zaterdagen. Want dan mocht je iedere keer iets meer boodschappen halen.

Het spijt me dat ik deze vrijheid weer van je moet afpakken. In het asielzoekerscentrum werd enkele dagen geleden een drugshol opgerold.

Het spijt me, maar ik zal je ook nooit meer alleen in het water laten spelen. Je hebt je zwemdiploma met veel bravoure gehaald. Je houdt van water en je mag heel graag zwemmen. In het begin zat ik altijd op de rand van het bad om te kijken of je ook echt boven water bleef en je veilig voelde. Je zwemt fantastisch. Ik kon erop vertrouwen dat je met je vriendinnen veilig in het zwembad kon rondspringen en pret kon hebben. En ik hoefde niet steeds bij je te zitten.

Het spijt me, maar ik zal je nooit meer alleen in het water laten spelen zonder op je te letten. En ik zal je helemaal niet meer alleen met je vriendinnen naar het zwembad laten gaan. Ook al is het zwembad heel dicht in de buurt. In drie zwembaden die ik ken, worden meisjes lastig gevallen.

Naast ons huis is een prachtige speeltuin. Daar was je veel in je kleutertijd. Dat is pas drie jaar geleden. Je kende veel kinderen die daar speelden. Inmiddels ken je daar niemand meer. Met je oudere vriendinnen mocht je ook af en toe mee zonder volwassenen om er te spelen.

Het spijt me dat ik je niet meer alleen naar de speeltuin kan laten gaan. Daar zitten jongeren en mannen, in wier aanwezigheid ik me niet lekker voel. Beter gezegd, ik ben bang. Ik zal daar niet meer naartoe gaan. En jij al helemaal niet.

Ieder jaar dat een kind ouder wordt, krijgt het meer vrijheden. Dat is normaal. Zelf eten, zichzelf aankleden, het eerste zakgeld, naar school gaan, alleen met vriendinnen iets ondernemen, uitgaan. Ik zou je graag zoveel vrijheden laten die overeenkomen met je ontwikkeling. Ik zou je graag laten opgroeien in het vertrouwen dat men zich vrij en veilig in de openbare ruimte kan bewegen.

Het spijt me dat ik al deze vrijheden weer van je moet afpakken. Het spijt me dat ik je niet meer alleen op straat laat. Het spijt me dat ik mijn vertrouwen in veiligheid verloren heb.

Niet alleen op grond van de krantenartikelen, waarin bijna iedere dag iets van seksuele intimidatie, bedreiging met geweld, roof en geweld staat, maar op grond van de verhalen van kennissen die hiervan al slachtoffer waren en die zich niet meer veilig voelen op straat.

Het spijt me dat jouw wereld sinds een jaar zo veranderd is.

Bron : E.J. Bron door huffingtonpost.de

Wat een maatschappij, meisjes en vrouwen worden bekeken als koopwaar door die lui en moeten oppassen voor hun daden. En dat noemen onze volksvertegenwoordigers vrijheid, nou niet mijn vrijheid in ieder geval. Ik was een andere vrijheid gewend…..

Dien maar klacht in, maar aan politie en justitie hebben wij niets, ook dat vertrouwen ben ik ondertussen kwijt….

Pak eindelijk de oorzaak eens aan, vooruitschuiven van het probleem lost in het geheel niets, maar dan ook niets, op. Maar die lafbekken van politici durven dat niet aan.

De zachte heelmeesters (lees: spa - groen) maken stinkende wonden en die kant gaat het op. De botsing zal later giganties zijn en is nu al meer dan merkbaar.

Karel Blockx

01 maart 2016
In Mechelen wast men zich met Keuls water
Het Mechelse gerecht heeft in 2012 extreme kinderporno aangetroffen op de computer van de moskee Al Sunna, maar het onderzoek naar de feiten stierf in 2014 een stille dood. De daders werden niet vervolgd en de slachtoffertjes werden nooit geïdentificeerd.

Men vond het belangrijker om de lieve vrede te bewaren en de moslimgemeenschap niet te verontrusten.

De Mechelse politie en het parket krijgen eind 2012 een tip van een gewezen bestuurslid van Al Sunna (tegenwoordig de Mechelse Moskee) in de Olivetenvest. Op de computer van de moskee zouden mogelijk kinderpornografische beelden te vinden zijn. De tipgever staaft zijn beweringen met vage foto’s van een computerscherm op zijn gsm. De man suggereert dat de computer vooral wordt gebruikt door de toenmalige imam van de moskee en voegt er aan toe dat de imam omwille van de pornografische beelden werd ontslagen.

Het parket van Mechelen laat door de politie in alle discretie een kopie maken van de harde schijf. De computer crime unit van de federale politie krijgt de opdracht om de immense hoeveelheid bestanden te doorzoeken. De computerspecialisten stellen vast dat er vanop de computer geregeld naar pornografische websites werd gesurft.

“Grondig onderzocht”

Volgens het Mechelse parket werd het dossier “grondig” onderzocht. “Maar omdat meerdere personen toegang hadden tot de computer, hebben we nooit kunnen bewijzen wie verantwoordelijk was voor de beelden op de computer”, zegt Lieselotte Claessens. “Bovendien was het niet zeker of de personen op de foto’s ook echt minderjarig waren.”

De versie van het parket doet meerdere bronnen steigeren. “De foto’s zijn overduidelijk: dit zijn minderjarigen die worden misbruikt. Helaas heeft men geen enkele moeite gedaan om die slachtoffertjes te identificeren”, klinkt het. “Net zoals men niet verder heeft gezocht naar de daders. Men vond het belangrijker om de lieve vrede te bewaren en de moslimgemeenschap niet te verontrusten. In Mechelen wast men zich met Keuls water. Het ruikt lekker, maar hygiënisch is het niet.”

Bron : Golfbrekers door De Redactie

24 januari 2016
Oostenrijk sloopt 300 moskeeën
en verbiedt preken uit de koran in het Arabisch

Oostenrijk neemt krachtige maatregelen tegen de “vreedzame” ideologie islam en sluit 300 moskeeën, het stopt ook met financiering van islamitische instellingen. De koran prediken in een andere taal dan in Duits is verboden.

Oostenrijk is bevreesd voor de gevolgen van de waanzinnige politiek wat een multiculturele samenleving wil creëren waar gewelddadige jihad-dwepende moslims en islam zich sneller verspreidt als meel in een storm, en heeft besloten 300 moskeeën te sluiten in het land.

Het land snijdt ook in de financiële bijdrages aan islamitische instellingen en bepaalt in een nieuwe wetgeving dat openbare lezingen uit de koran alleen nog maar in het Duits zijn toegestaan, en verbiedt strik koran lezingen in een andere taal zoals bijvoorbeeld Arabisch of Turks.

Alle buitenlandse bijdragen met betrekking tot de bouw/exploitatie van moskeeën zijn verboden en worden geconfisqueerd. Oostenrijk vreest voor de ”Gates of Underworld” nadat een groot aantal illegale islamitische migranten het land zijn binnengevallen en met hun fanatieke islamitische geloof gezien worden als een ”Hydra” die de blanke christelijke Oostenrijker dreigt uit te roeien.

Oostenrijk realiseert zich ook dat lezingen uit de koran door imams in het Arabisch of Turks jonge jihadisten tot onwettige handelingen kan verleiden, aangezien de imams elke interpretatie kunnen geven uit een koranvers die ze willen, zonder dat iemand die Arabisch verstaat begrijpt wat ze bedoelen.

Een nieuw wetsvoorstel ligt nu in het Oostenrijkse parlement in behandeling, met overeenstemming van de meerderheid van de Oostenrijkse regering, om onmiddellijk tot sluiting over te gaan van 300 illegale moskeeën die momenteel in Oostenrijk actief zijn.

Wat de moslims in Oostenrijk het meest ergert is de nieuwe wet die vereist dat in het openbaar uit de koran alleen nog maar in het Duits gepredikt mag worden. Leningen aan islamitische instellingen worden ook ingetrokken, aangezien deze beschouwd worden als indirecte financiering van terroristische organisaties zoals de IS.

Bron : Exponerat door Rudyart Kipling

In Oostenrijk haalt de FPÖ meer dan 30% van de stemmen. Dus nog een eind te gaan vooraleer de meerderheid 50 +1% wordt gehaald. Ze kunnen en worden dus nog uit de regering buitengesloten. Net zoals Wilders in Nederland of Le Pen in Frankrijk. De vraag stelt zich nu in Oostenrijk; "is het wel nodig om mee te regeren om hun programma uit te voeren"? NEEN, 3 x NEEN. Wat we hier te lezen krijgen is het gevolg van de druk op de ketel.

Vaak hoor je in Vlaanderen zeggen; ach het Vlaams Belang kan toch niets uitvoeren. Dan is mijn eerste tegenvraag. Vertel me eens wat de democraten al hebben uitgevoerd. Die roepers die het VB verwijten van wat ze zelf al in jaren niet hebben gedaan, meer nog verwaarloosd of aan hun laarzen hebben gelapt. Dus missen ze de kans om hun mond dicht te houden. Zelf kunnen ze niets dat is al tientallen jaren bewezen. Zij hebben het VB belet iets te bewijzen. Maar wat ze niet konden of zeker nu niet kunnen beletten; het VB zet terug druk op de ketel.

Stel u voor, in Oostenrijk wordt plots de beslissing genomen om zomaar eventjes 300 mosketen (grote en kleine) te slopen en alles wat daar in de overblijvenden wordt gepredikt moet in het Duits (Oostenrijks). Voor de ultra's een ware nekslag. Nieuwe moskeeën zijn niet meer toegelaten en subpsidies (leningen) worden afgeschaft. Deze instellingen worden als terroristische instellingen verklaard, dus illegaal.

Kijk eens aan, dit is gewoon het resultaat van de druk die de partij FPÖ op de rest uitoefent. En wees er maar van overtuigd de partij van Strache scoort steeds maar beter in de peilingen. Hetzelfde gebeurt in Frankrijk, mede door de aanslagen die daar werden gepleegd en in Nederland wordt de partij van Wilders wekelijks hoger ingeschat. In deze landen begint links vele tonen lager te zingen. En als ze dan al eens zingen klinkt het zo vals als bij een zingende kater. Niemand met gezond verstand gelooft die pappenheimers meer.

En wees er maar zeker van, het VB is op de goede weg. Wat de laatste tijd opvalt, kwam je er een jaar geleden voor uit dat je VB'er bent werd je bekeken alsof uw compagnon de wijsheid in pacht had en het VB , ach....vlaams-nationalisten ! Vandaag is dat aan het veranderen. Ik neem zelf regelmatig de proef. Waar men vroeger zelfs de moeite niet deed om naar u te luisteren, is men nu één en al oor voorlopig nog met een venijnig gezicht bij de meesten. Velen beginnen te beseffen wat er gaande is en wat op ons afkomt dankzij de laksheid van hun partijleiders. Ik wil er nog wat op verwedden binnen een paar jaar worden die 'wegkijkers' door hun kiezers nog uitgespuwd.

Bron : Rechts door Houzee

24 november 2015
Straks geen bikini's meer in 't zwembad om geen moslims te kwetsen
't Gaat hard, sinds een moslima uit een Antwerps zwembad geknikkerd is vanwege het dragen van een boerkini


Er was eens een Antwerpse moslima die graag wilde gaan zwemmen. Helaas kon ze niet: haar geloof verbiedt haar immers tijdens dat zwemmen ook maar iets van haar lichaam te laten zien en in Antwerpse zwembaden zijn boerkini's (een soort van duikpak, hoofddoek incluis) niet toegelaten.

Dat vond de moslima in kwestie niet eerlijk en ze trok naar het Interfederaal Gelijkekansencentrum. Daar nam men zo'n boerkini onder de loep. Antwerpen voerde het boerkini-verbod in omdat zo'n boerkini hygiënisch noch veilig zou zijn. De directeur van het Interfederaal Gelijkekansencentrum heeft na diepgaand onderzoek echter ontdekt dat zo'n boerkini helemaal niét onveilig of onhygiënisch is. “De boerkini is vervaardigd uit dezelfde stof als gewone badkledij. De vraag is dus welke grond er is om mensen met een boerkini toegang tot het zwembad te weigeren.” zo vertelde hij eerder.

Karel De Gucht vreest dat, nu die moslima gelijk kreeg, de Vlaamse zwembaden er wel eens snel anders kunnen gaan uitzien. Dat zegt hij vandaag in HLN. “In de eerste plaats kiezen moslima's ervoor in boerkini te gaan zwemmen om gerust gelaten te worden door hun eigen mannen en familie. Ze vallen soms zelfs westerse meisjes lastig omdat ze te kort gerokt zijn. Als dit zo verder gaat, mogen westerse vrouwen straks in bikini het zwembad niet meer in omdat ze de religieuze gevoelens van moslims kwetsen!”

Bron : Clint.be door SL

Ja, regels zijn regels en als men die gekke "vuilniszakken" toelaat zou het misschien beter zijn om naakt te gaan zwemmen want dat is pas veilig en hygiënisch, of niet soms?

Hoe lang gaat dit gezever nog duren ? Onbekwame politici en rechters geven altijd maar toe. Waarom moet dat gespuis zich niet aanpassen aan onze levensvisie ? Door toedoen van deze onbekwamen moeten wij maar op onze kop laten kakken.

Wie zijn nu eigenlijk de racisten ? Niet wij, maar zij. Wat is het volgende, verbod op alcoholische dranken, tabak.....

Stilaan stellen zij hier de wetten en wij kijken lijdzaam toe zonder dat er ook maar iets tegen ondernomen word. Openlijk je gedacht hierover zegggen dan ben je een racist. Het zijn zij die moeten integreren en zeker niet andersom.

Karel Blockx

03 oktober 2015Copyright © 2004-2017 Vlaams Belang Schoten - Alle Rechten Voorbehouden
Webbeheerder : Karel Blockx