Gianni Peeters geeft fakkel door
Gianni Peeters, die in 2012 verkozen werd voor het Vlaams Belang in Schoten, heeft besloten de gemeenteraad te verlaten. Hij zal er worden opgevolgd door Vlaams Belanger van het eerste uur Dirk Van Onckelen, tevens bestuurslid van de afdeling.

Afscheidnemend gemeenteraadslid Gianni Peeters: “Gezien de moeilijke persoonlijke periode die ik doormaakte, was mijn engagement in de Schotense gemeenteraad de afgelopen periode beperkt. Daarom heb ik besloten de fakkel door te geven aan Dirk. Ik wens Dirk veel succes en wil mijn VB-collega’s bedanken om me al die tijd te steunen.”

Peeters stelt dat zijn afscheid uit de gemeenteraad géén einde aan zijn engagement bij zijn partij zou betekenen. Peeters: “Ik blijf trots lid van het Vlaams Belang en heb het volste vertrouwen in Tom Van Grieken als nieuwe lijsttrekker.”

Dat hij zich bovendien actief zal blijven inzetten, staat buiten kijf. “Uiteraard zal ik me de komende verkiezingen 100% inzetten voor een sterk Vlaams Belang. Dat kan Schoten alleen ten goede komen”, aldus het afscheidnemend gemeenteraadslid.

De lokale afdeling van het Vlaams Belang wenst Gianni Peeters graag te bedanken voor zijn jarenlange inzet.

15 januari 2018Copyright © 2004-2018 Vlaams Belang Schoten - Alle Rechten Voorbehouden
Webbeheerder : Karel Blockx