Gezellig naborrelen op dierenzegening
De Masters Club Schoten zag zopas weer honderden dieren en hun baasjes aanschuiven voor de jaarlijkse zegening van de huisieren.

Pastoor Flor Stes was present met wijwater. Masters-medewerkers deelden Sint-Hubertusbroodjes uit en jachthoornblazers zorgden voor passende achtergrondmuziek. Onder meer Liesje Vermeiren kwam er met haar Engelse cockerspaniŽl vanuit Sint-Job voor naar de H. Familie-kerk in Schoten. Piet Calliauw en zijn echtgenote hadden dan weer hun fraaie Spaanse Waterhond bij zich en er waren er zelfs die hun kip lieten zegenen.

Het geheel werd overgoten met jenever, cava en om de honger te stillen was er spek met eieren. Ren Hesters, voorzitter van de organiserende Masters Club, blikt tevreden terug, ook al omdat de opkomst opnieuw hoger lag dan de mindere editie 2016.

Zoals de traditie het wil gaat de opbrengst van het evenement, waarop ook nieuwe Schotenaar en Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken zijn opgemerkt debuut maakte, naar sociale doelen in Schoten zoals de Ziekenzorg-afdelingen.

Bron : Bode van Schoten

15 november 2017Copyright © 2004-2017 Vlaams Belang Schoten - Alle Rechten Voorbehouden
Webbeheerder : Karel Blockx