Vlaams Belang doet wat gemeente nalaat
opkuisen

Deze namiddag hebben militanten van Vlaams Belang een symbolische opkuisactie gehouden in de Paalstraat in Schoten.


Het gemeentebestuur laat onze gemeente verkommeren door de graffiti die men overal in Schoten aantreft ongemoeid te laten.

Vlaams Belang zal op de volgende gemeenteraad oproepen werk te maken van een nette en propere gemeente en het vandalisme door graffitispuiters aan te pakken.

Piet Bouciqué

Vlaams Belang houdt weer eens ‘grote kuis’


Voorzitter Tom Van Grieken schrobt samen met twee partijgenoten een elektriciteitskast schoon.

Vlaams Belang afdeling Schoten liet zich gisteren van haar ‘poperste’ kant zien. Gewapend met emmers, water, spons, borstels en zeep ging een handvol leden van de partij graffiti in het centrum aan de slag. “Vandalen hebben verscheidene elektriciteitskasten in Schoten beklad”, zegt het Vlaams Belang. Ook nationaal partijvoorzitter Tom Van Grieken stak de handen uit de mouwen. Van Grieken verhuist begin volgend jaar van Mortsel naar Schoten en wordt ongetwijfeld dé troefkaart van het Vlaams Belang bij de gemeenteraadsverkiezingen.

Bron : HLN door KDC

Tom Van Grieken veegt Schoten beetje schoon

Vlaams Belang wil graffitikunstenaars aantrekken door tags te wissen


Tom Van Grieken en Piet Bouciqué vliegen er flink in en verwijderen tags in de Paalstraat.

Vlaamse Belang-voorzitter Tom Van Grieken heeft gisteren zijn eerste publieke optreden in zijn nieuwe woongemeente gedaan. Hij deed dat met handschoenen aan en gewapend met een bus schoonmaakmiddel.

Doelwit van Tom Van Grieken en enkele lokale gemeenteraadsleden van Vlaams Belang was een met spuitbussen besmeurde nutskast in de Paalstraat, vlak voor de ingang van Standaard boekhandel.

Bron : GVA door Jan Auman

12 oktober 2017Copyright © 2004-2017 Vlaams Belang Schoten - Alle Rechten Voorbehouden
Webbeheerder : Karel Blockx