Gezinsdag Plopsa
overrompelend succes !

Ze liet eventjes op zich wachten, maar eenmaal de zon in de namiddag doorbrak, scheen ze haar licht op zowat 5000 stralende gezichten in Plopsaland. De gezinsdag van het Vlaams Belang werd zaterdag dan ook een overdonderend succes. Duizenden gezinnen met kinderen kwamen er in aanwezigheid van Bumba, Kabouter Plop en Maya de Bij genieten van welverdiend dagje ontspanning.

Partijvoorzitter Tom Van Grieken blikte er vol vertrouwen vooruit op de nakende gemeente- en provincieraadsraadsverkiezingen. In zijn toespraak voor een vol Plopsa-theater laadde hij de batterijen van de aanwezigen nog een laatste keer op. “Op sociale media zijn we met 165.000 de grootste partij van het land. Onze ledenadministratie draait overuren om het aantal nieuwe Vlaams Belang-lidkaarten te verwerken en onze onthaaldienst puft van de telefoontjes en mails die dagelijks binnenlopen om ons een hart onder de riem te steken. Het bewijst dat de dash er bij het Vlaams Belang wél in zit”,klonk het.

Van Grieken beklemtoonde er dat de wil van het volk onze ultieme wet is! “Het is dan ook zaak er alles aan te doen om die wil op 14 oktober luider dan ooit te laten weerklinken. En aangezien we van niemand cadeaus moeten verwachten, reken ik daarbij hartsgrondig op jullie toegewijd militantisme. Deel onze berichten op sociale media, ga plakken, ga bussen, overtuig vrienden en kennissen! Samen maken we van 14 oktober een succes voor ónze mensen! Schouder aan schouder. Tot de eindmeet!”.

06 september 2018

Ander nieuws


Copyright © 2004-2018 Vlaams Belang Schoten - Alle Rechten Voorbehouden
Webbeheerder : Karel Blockx