Veertigste braderij doet Paalstraat vollopen
In tegenstelling tot vorige jaren hadden we dit jaar een 'droge' braderij, voor eens waren de weergoden ons goedgezind.

Na de traditonele opening op vrijdag werd het 's avonds winderig en erg kil in de Paalstraat wat best te merken was aan de bezoekers. Ook op zaterdagnamiddag, tijdens de wereldbekerwedstrijd van de Belgen, was er niet danig veel volk te bespeuren. Een groot scherm om de wedstrijd te volgen was veboden, met dank aan de "verandering". Zondag was dan weer wel de 'hoogdag', veel volk, gezelligheid en enthousiasme.

Vele handelaars gaven tijdens de braderij extra kortingen. Maar wat toch wel het meest opviel was de aanwezigheid van de politieke partijen, zouden er verkiezingen in aantocht zijn ?

Onze partij "Vlaams Belang" was, zoals de vorige jaren, ook weer van de partij. Enthousiaste medewerkers stonden er drie dagen klaar om allerlei gadgets uit te delen, gaande van balpennen, vliegenmeppers, spaarvarkens, ballonnen, leeuwenvlaggen....

De bezoekers konden ook een enquete invullen, hoe zij de toekomst van Schoten zien evolueren, en het bestuur zal zeker rekening houden met de wensen van de Schotenaren.

Ook enkele volksspelen zorgden voor de nodige ontspanning, en bij het drinken van een frisse pint of een warme koffie kon het feest niet meer stuk.

Hieronder nog enkele beelden van een geslaagde braderij.


Wij verwachten jullie allen in oktober, bij de verkiezingen, om het feest verder te zetten.

Karel Blockx

25 juni 2018Copyright © 2004-2018 Vlaams Belang Schoten - Alle Rechten Voorbehouden
Webbeheerder : Karel Blockx