Boze Hongaren betogen morgen in Brussel
Als het over islamisering en asiel-invasie gaat volgen Hongarije, Polen en andere centraal-Europese landen al geruime tijd een heel ander beleid dan het lakse linkse West-Europa. Europa is blank en christelijk, zo klinkt het daar, en dus willen wij de mosliminvasie niet. De grenzen blijven dus dicht. Grote islamitische tereuraanslagen zijn daar dan ook onbekend, en de kerstmarkten verlopen zonder betonblokken en rellen.

Maar via het steunen van ondermijnende NGO-netwerken als dat van Soros probeert de EU ook deze landen te breken. De EU-dictatuur wil deze vrije landen dwingen om, tegen de wil van hun democratisch verkozen volksvertegenwoordiging, een verplicht aantal asielindringers op te nemen. Hongarije verzette zich daartegen bij het Europese gerecht, maar dat wees zoals verwacht de eis van de nationalisten af. Van de EU valt niets te verwachten.

Om duidelijk te maken dat ze het met deze beslissing van het Europese gerecht tegen Hongarije niet eens zijn, en om op te komen voor een blank en christelijk Europa zonder asielinvasie, komen morgen boze Hongaarse nationalisten naar Brussel. Ze vroegen en kregen toelating om vanaf 1430 uur te betogen in Elsene, op het De Meeusplein, op 500 meter van het Europese parlement. Er worden naar eigen zeggen delegaties verwacht uit Hongarije, Polen, Oostenrijk, Slovakije, Roemenië, Spanje, Groot-Brittannië, Duitsland en elders. Ook Vlamingen zijn van harte welkom.

De organisatoren laten echter weten dat ze het hoegenaamd niet eens zijn met de opgelegde beperkingen, zoals ‘geen provocatieve slogans roepen’, en ook niet met de opgelegde plek: zij willen betogen op het Luxemburgplein, in het zicht en voor de ingang van het Europese parlement. ‘Het hele jaar door mogen linkse en allochtone groepen betogen op het Luxemburgplein’, zo klinkt het terecht; ‘waarom zouden nationalisten dan moeten weggestopt worden op 500 meter afstand?’

Hoe de actie morgen concreet zal verlopen, en hoe de Brusselse politie zal optreden moet dus morgen afgewacht worden. Maar één zaak is zeker: de onvrede van de bevolking over het gevoerde multiculturele chaosbeleid wordt steeds zichtbaarder – onlangs in Gent, morgen in Brussel.

Bron : re-act.be door rechtsactueel

28 november 2017Copyright © 2004-2017 Vlaams Belang Schoten - Alle Rechten Voorbehouden
Webbeheerder : Karel Blockx